sursa foto:  mesagerulhunedorean.ro

Celebrul comisar Traian Berbeceanu AVERTIZEAZĂ: „O să vină vremea, curând”

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba, comisarul Traian Berbeceanu, a fost achitat în anul 2016, de către Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ).

În schimb, magistrații de la ÎCCJ i-au condamnat pe autorii conspirației dirijate împotriva celebrului comisar, cu pedepse între doi și șapte ani de închisoare cu executare.

Astfel, fostul șef al DIICOT Alba, procurorul Ioan Mureșan, a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru represiune nedreaptă și abuz în serviciu, procurorul Nicolae Cean, de la Parchetul Alba, a primit doi ani cu executare pentru complicitate, iar ofițerul Alin Munteanu, de la BCCO Alba, s-a ales cu patru ani cu executare. Decizia nu este, însă, definitivă.

Vezi și Metode înspăimântătoare! Cum au încercat să-l DISTRUGĂ pe comisarul Berbeceanu

L-am întrebat pe comisarul Berbeceanu dacă ar fi vorba de mai multe persoane implicate în conspirația dirijată împotriva domniei sale, în afara celor trei deja condamnate, iar acesta ne-a dat un răspuns afirmativ. Mai mult, el a avertizat că, în curând, va veni vremea dezvăluilor.

„Evident, da. Însă, la acest moment, nu pot sa vorbesc suplimentar. Însă o să vină vremea, curând”, a declarat Traian Berbeceanu, pentru Bugetul.ro.

Dacă soluția dată în primă instanță de către ÎCCJ se va păstra și după rejudecare, celebrul comisar va fi despăgubit pentru ceea ce i s-a întâmplat – bani pe care acesta a specificat că îi dorește de la inculpați, nu de la statul român.

Vezi și Stenograme incendiare în cazul Berbeceanu! Cu cât ar urma să fie despăgubit celebrul comisar

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.