sursa foto:  mesagerulhunedorean.ro

Celebrul comisar Traian Berbeceanu AVERTIZEAZĂ: „O să vină vremea, curând”

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba, comisarul Traian Berbeceanu, a fost achitat în anul 2016, de către Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ).

În schimb, magistrații de la ÎCCJ i-au condamnat pe autorii conspirației dirijate împotriva celebrului comisar, cu pedepse între doi și șapte ani de închisoare cu executare.

Astfel, fostul șef al DIICOT Alba, procurorul Ioan Mureșan, a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru represiune nedreaptă și abuz în serviciu, procurorul Nicolae Cean, de la Parchetul Alba, a primit doi ani cu executare pentru complicitate, iar ofițerul Alin Munteanu, de la BCCO Alba, s-a ales cu patru ani cu executare. Decizia nu este, însă, definitivă.

Vezi și Metode înspăimântătoare! Cum au încercat să-l DISTRUGĂ pe comisarul Berbeceanu

L-am întrebat pe comisarul Berbeceanu dacă ar fi vorba de mai multe persoane implicate în conspirația dirijată împotriva domniei sale, în afara celor trei deja condamnate, iar acesta ne-a dat un răspuns afirmativ. Mai mult, el a avertizat că, în curând, va veni vremea dezvăluilor.

„Evident, da. Însă, la acest moment, nu pot sa vorbesc suplimentar. Însă o să vină vremea, curând”, a declarat Traian Berbeceanu, pentru Bugetul.ro.

Dacă soluția dată în primă instanță de către ÎCCJ se va păstra și după rejudecare, celebrul comisar va fi despăgubit pentru ceea ce i s-a întâmplat – bani pe care acesta a specificat că îi dorește de la inculpați, nu de la statul român.

Vezi și Stenograme incendiare în cazul Berbeceanu! Cu cât ar urma să fie despăgubit celebrul comisar

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
 • Brandon

  Am înţeles, o să …”se-ntoarcă”, … va face dezvăluiri, … dar poate va vorbi si despre adevăraţii „artizani(e)”, ai arestării lui !
  Ah, și dacă tricoul alb, cu inscrisul „I trust in DNA” are vreo … legătură cu „problema” ?!?

  • Bogdan Burileanu
   • Brandon

    Bă, te credeam mai dăștept, dar …ești … dus, rău de tot ! :)))))))))) https://uploads.disquscdn.com/images/c731cab9966e72b7b07d8bbb5ff8367fcabc5696ff344f6b80d1cdef5950b746.png

    • Bogdan Burileanu

     excelentă confirmare pentru o postare latrinistă! așa, din picioare. că din creier…. de unde?!… mic. mic de tot, spre inexistent

     • Brandon

      Băi libarcă-mpuţită, marsh în mwortzii măh-tii, între jegurile asistate, pe care le lingi toată ziua ! Tu ai creierul în chiloţi, pisha-m-ash pe tine, înc-o dată !

     • Tara de jeguri asistate

      brendene, marsh ma-n mortii ma-tii de kakat L ABAR asistat imputit:)

     • Tara de jeguri asistate

      brendene, marsh ma-n mortii ma-tii de kakat L ABAR asistat imputit.

     • Corneliu Dumitrscu

      esti un salahor analfabet,vai steaua ta de amarit.refulatule.

     • Tara de jeguri asistate

      trasculimiaipula, marsh ma-n mortii ma-tii de kakat L ABAR asistat imputit :)))))

     • Tara de jeguri asistate

      brendene, marsh ma-n mortii ma-tii de kakat L ABAR asistat imputit.

     • Tara de jeguri asistate

      hai mai bine sa ‘ne-ncontram’ (mortii ma-tii de bujetar LABAR analfabet) la ma-ta la mormant. zi-mi unde-i ingropata javra muista ca sa vin sa va fut in kur prin gura pe amandoi la lumina candelei :)))

      ps : facea-mi-ai laba cu capatzana descarnata a putrezitei care s-a numit ma-ta :))))

     • Tara de jeguri asistate

      :)))) Bigdane, asa sunt ei, pesedizpditii asistati galetari. kap mare, pula mica si creier ioc :)))

     • berculescu

      Belime-ai poola, bai jegule asistat, care ești „lâcuitor” al acestei ţări, și te stroflocesti să-i „stopezi” pe cei care nu-ți suportă comentariile de kkt ! Alege bă o oră și ne-ncontrăm, când vrei, baga-mi-ash poola-n măh-ta, cu cratimă, cu tot !!! Locul … în fața casei māh-tii !

     • Tara de jeguri asistate

      brendene, marsh ma-n mortii ma-tii de kakat L ABAR asistat imputit:))

     • Tara de jeguri asistate

      hai mai bine sa ‘ne-ncontram’ (mortii ma-tii de bujetar LABAR analfabet) la ma-ta la mormant. zi-mi unde-i ingropata javra muista ca sa vin sa va fut in kur prin gura pe amandoi la lumina candelei :))))

     • berculescu

      Auzi, jegosule asistat, s-o fuți pe măh-ta-n gură, la lumina candele, și să-i bagi și candela-n kur !!!
      Poți sa-ți chemi și „colegii academicieni” să te-ajute, dacă ți se-nmoaie ştromelacu’ !!!

     • Tara de jeguri asistate

      hai mai bine sa ‘ne-ncontram’ (mortii ma-tii de bujetar LABAR analfabet) la ma-ta la mormant. zi-mi unde-i ingropata javra muista ca sa vin sa va fut in kur prin gura pe amandoi la lumina candelei :)))

      ps : facea-mi-ai laba cu capatzana descarnata a putrezitei care s-a numit ma-ta :))))))

     • berculescu

      Baga-mi-aș phoola-n gâții mă-tii !!! Ai mai multe nick-uri, jegosule ?

     • Tara de jeguri asistate

      :)))) Bogdane, asa sunt ei, pesedizpditii asistati galetari. kap mare de BOU, pula mica si creier ioc, da-i in mortii lor de taraturi.

 • Bogdan Burileanu

  Cu tot respectul și considerația reale pe care i le port, îi recomand dlui comisar Berbeceanu să-și înregistreze video, apoi să securizeze corespunzător aceste dezvăluiri pe care nu le poate face până nu iese din poliție.
  Iar apoi, să se alăture – cu tot ceea ce știe, simte și îndrăznește – oamenilor cinstiți, lucizi și responsabili din această țară: Dacian Cioloș. L.C. Kovesi, Augustin Lazăr, Livia Stanciu – plus o mână de jurnaliști onești, câți au mai rămas.
  Ei au, de partea lor, https://uploads.disquscdn.com/images/aaa7abff479334df2b046f2b02503cf79eb8e71d15700d5a91ce5134aaaa9ecd.jpg gloata ineptă și stupidă. Noi – oamenii cu creier, competenți și destoinici.

  • Horia Petrusan

   Auzi ,Livia Stanciu ,Augustin Lazar ,Magistrati cinstiti ,Oare pe ce lume traiti ? Ati auzit de cazul Rarinca ? Dar de un dosar inropar de Kovesi a lui Augustin Lazar ? De amestecul doamnei Kovesi in politica ,concret in alegerea presedintelui in 2009 ,ati auzit ceva ?

   • Bogdan Burileanu

    Da, am auzit. Rarinca – aruncată în „luptă„ de intacții voiculescieni, după o tentativă clară de șantaj (prin sms) și recunoscută ca atare de inculpată. Iar aberațiile lui Dan Andronic, identice cu ale lui Ghiță, vin din partea unui om specializat în a dezinforma – de la găina care naște pui vii la ziarului pe care l-ar condudce acum preadistinsul, până la preacuratul Traian Băsescu.
    numai lume bună…ca și postacii care-i pupă… acolo unde ajung și ei.

    • Corneliu Dumitrscu

     baa dar tu esti retardat rau de tot.toti jegosi aceia numiti de tine sint niste infractiri notorii.ori nu sti sa citesti,ori nu prea intelegi.cam tot una.

     • Tara de jeguri asistate

      trascule, marsh ma-n mortii ma-tii de kakat L ABAR ANALFABET asistat imputit.

  • berculescu

   Crezi că Berbeceanu are nevoie de „respectul” tău ? Mă-ndoiesc !
   Voi aveți creier, dar s-a cam supraîncălzit, de la … solicitările la care ați fost „supuşi”, prin … piețele frecventate, în ultimul timp !
   Păcat că nu v-ați dat seama încă!

 • Bortos Romulus

  Cireș

 • Bortos Romulus

  Oare câți Berbeceni zac prin pușcării ?


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.