Cerere către Ludovic Orban:’Sa prezinte CV-ul, declarația de avere și cea de interese!Ce are de ascuns?’

Senatorul Daniel Zamfir, fost preşedinte ALDE Braşov, a reacționat după ce s-a aflat că liderul PNL, Ludovic Orban este angajat la firma de avocatură a lui Doru Trăilă, avocatul Alinei Bica. Acesta îi cere premierului să-şi facă publice declaraţiile de avere şi de interese. 

 

„SITUATIE INACCEPTABILA! CAZ UNIC IN EUROPA

Cer public prim ministrului desemnat, Ludovic Orban, sa prezinte CV-ul, declarația de avere și cea de interese! De ce nu sunt publice? De ce parlamentarii care ar trebui să-l investească, n-au acces la ele? Ce are de ascuns Ludovic Orban?

#ludoviccelmic”, scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

Ludovic Orban a recunoscut vineri că este angajat la firma de avocatură a lui Doru Trăilă, avocatul fostei şefei a DIICOT Alina Bica şi fostul şef al deputatei PNL Cristina Trăilă. Cu aceeaşi firmă a colaborat sau colaborează şi generalul (r) Dumitru Dumbravă, fost şef al Direcţiei juridice a SRI.

„Cred că salariul este confidențial. Un salariu decent și rezonabil. Oricum, de luni nu o să mai fiu angajat la această firmă privată (…) Întotdeauna, banii pe care i-am câştigat, i-am câştigat în relaţii cu firme private”, a afirmat Orban, referindu-se la colaborarea cu Doru Trăilă.

Vezi și:EXCLUSIV DNA face scut în jurul lui Dan Barna, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale

Vești uriașe! Pensiile acestor persoane vor suferi modificări începând din 2020

Surpriză- Se va elimina această taxă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare