sursa foto:  Facebook

Cine e jandarmul-proxenet: Aplica metoda împrietenirii pe fete de liceu

Dezvăluire explozivă! Direcția Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritoriul Suceava a pus sub acuzare un jandarm și pe concubina acestuia, pentru trafic de minori, sub forma prostituției.

Cuplul este acuzat că a exploatat sexual două minore în vârstă 15 ani, care au făcut sex chiar în locuința jandarmului.

Procurorii i-au pus sub acuzare pe Mihai Gabriel Latiş şi pe Ionela Adelina Boiciuc, aceștia fiind acuzaţi că au exploatat sexual două minore în vârstă de 15 ani, care au făcut sex cu clienţi găsiţi de aceştia în locuinţa comună a celor doi, informează monitorulsv.ro.

Mihai Gabriel Latiş, în vârstă de 39 de ani, şi-a dat demisia din structura jandarmeriei zilele trecute, imediat ce a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT. El are domiciliul în Sadova şi activa la Detaşamentul de Jandarmi Câmpulung Moldovenesc. Ionela Adelina Boiciuc, concubina sa, are vârsta de doar 20 de ani şi are domiciliul în Moldova Suliţa.

Jandarmul folosea metoda împrietenirii. Latiș și concubina sa le dădeau impresia minorelor că le fac un bine şi le ajută să facă bani, nicidecum că le exploatează.

Vezi și

EXCLUSIV Viața copiilor, pusă în pericol! Protecția Consumatorilor acuză Poliția: ‘Nu am primit niciun feed-back’

Mare atenție! Ce se întâmplă cu contractele de leasing

Atenție! Riscați amenzi uriașe dacă nu respectați asta

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare