sursa foto:  rador.ro

Cine este deputatul care a renunțat la pensia specială

Deputatul PMP Ionuț Simionca anunţă că a renunţat la pensia sa de parlamentar, printr-o declaraţie făcută în faţa notarului.

„Mi-am desfiinţat pensia de parlamentar. Şi în faţa notarului! Printr-o declaraţie semnată în faţa notarului, mi-am asumat, pe proprie răspundere, obligaţia de a renunţa la pensia de parlamentar. Această acţiune este ultima dintr-un şir de demersuri pe care le-am întreprins în ultimii ani pentru desfiinţarea pensiilor speciale”, a scris Simionca sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

El precizează că „indiferent de jocurile politice care se vor mai consuma pe această temă, nimeni nu va mai putea pune la îndoială, de azi înainte, onestitatea sa în ceea ce priveşte susţinerea eliminării pensiilor speciale”.

Parlamentarul a enumerat şi câteva dintre demersurile pe care le-a întreprins în ultimii ani pentru desfiinţarea pensiilor speciale.

„Am inţiat o lege pe această temă, am strâns peste 40.000 de semnături de la locuitorii judeţului (Bistriţa Năsăud – n.r.) pentru susţinerea proiectului, am condiţionat votul meu la învestitura Guvernului Orban de promovarea acestei iniţiative şi am votat legea în Parlament”, a mai scris Ionuţ Simionca, informează Agerpres.ro

 

Vezi și:

Tot mai mulți magistrați vor să se pensioneze

Se dau noi tichete- Cine poate primi mii de lei

EXCLUSIV Au reinventat ‘Maimuța’! Cum te păcălesc șoferii Uber și Bolt

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare