sursa foto:  stirilekanald.ro

Cine este fosta soție a lui Victor Ponta și cum arată aceasta

Toată lumea o cunoaște pe Daciana Sârbu, actuala soție a lui Victor Ponta. Însă acesta a mai fost căsătorit o dată, din 1998 până în 2006.

Prima soție a lui Victor Ponta se numește Roxana. Cei doi s-au iubit inca din liceu, unde au fost colegi. În anul 2001 avea sa vina pe lume si baietelul lor, Andrei, de care fostul premier este foarte mândru și pe care îl ia cu el peste tot.

Vezi și Scandal uriaș la Pro Tv! Acuzații dure la adresa lui Florin Călinescu

În 2006 Victor Ponta și Roxana divortau, multi spunand ca fostul premier s-ar fi despartit pentru Dacianponta2a, cea care avea sa-i devina sotie mai tarziu. Conform actelor de la Judecatoria Buftea, divortul s-a pronuntat insa din vina ambilor soti, iar baietelul a fost incredintat mamei, Victor urmand sa achite o pensie alimentara de 2.500 de lei pe luna (stabilita de instanta la acea vreme). Roxana a ramas cu baietelul, in vila din Chitila pe care o cumparasera cei doi.  Chiar daca la scurt timp dupa divort, Ponta s-a recasatorit cu Daciana Sarbu, care i-a daruit si o fetita, Andrei este in continuare apropiat de tatal sau. De altfel, baiatul merge la o scoala privata, iar toate cheltuielile sunt suportate de politician, stirilekanald.ro.

Ponta plateste doar pentru studiile lui Andrei: 6.900 de euro-taxele de scolarizare, 1.100 de euro-costul meselor pentru cele 10 luni de scoala si 400 de euro-costul manualelor. In total, Ponta plateste aproximativ 8.400 de euro pe an pentru scoala lui Andrei.

Nici Roxana nu s-a departat prea mult de familia Ponta dupa divort. Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp,  Cornelia Naum, mama premierului marturisea: „Ma impac excelent cu nurorile mele… Eu am o relatie foarte buna si cu actuala, si cu fosta lui sotie, Roxana, care e o fata minunata „.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare