sursa foto:  playtech.ro

Ciolacu despre raportul lui Vulpescu: ‘m-am regăsit în multe dintre scrierile lui’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că nu l-a ‘deranjat’ raportul președintelui interimar al Consiliului Național al partidului, Ionuț Vulpescu, și că s-a regăsit în multe dintre aceste ‘scrieri’.

„Raportul a fost prezentat la Comitetul Executiv Naţional de domnul Vulpescu. Eu i-am mulţumit, i-am zis că l-am citit şi eu şi domnul Buzatu, i-am spus acelaşi lucru pe care l-am mai spus, mi-aş fi dorit să fie întâi prezentat în cadrul Comitetului Executiv. Ionuţ Vulpescu a spus ‘l-am prezentat în cadrul Consiliului Naţional’, deci am găsit medieri. Pe mine nu m-a deranjat acel raport, dimpotrivă, m-am regăsit în scrierile lui Ionuţ, în multe dintre scrierile lui”, a spus Ciolacu la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a adăugat că împărtăşeşte „atitudinea lui Ionuţ Vulpescu”, că este de acord cu multe dintre punctele raportului, dar nu cu toate, conform Agerpres.ro

Vezi și:

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

Mega-veste! Salariile se majorează începând cu 1 septembrie pentru anumiți angajați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare