sursa foto:  facebook

Cioloș, atac dur la PSD: ”Nu ne vindem ţara la străini. Doar cumpărăm întâlniri cu ei!”

Fostul premier, Dacian Cioloș, nu a trecut cu vederea speculațiile apărute, astăzi, în presă. Acesta a taxat dur presupusa încercare a PSD de a-i aranja lui Liviu Dragnea, contracost, o întâlnire cu administrația americană. Liviu Dragnea a negat vehement faptul că PSD ar fi achitat 100.000 de dolari unei firme de lobby din SUA, Madison & Co, pentru a-i facilita întâlniri cu vicepreşedintele Mike Pence, cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor Paul Ryan, precum şi cu persoane influente din mediul politic, din presă şi din mediul academic.

Cu acest prilej, Cioloș le dă peste nas celor din PSD, amintind faptul că una dintre temele din campania electorală pentru alegerile parlamentare de anul trecut ale PSD, a fost următoarea: „Cioloş este vândut străinilor“.

„În caz că e adevărat, s-ar înscrie la categoria «Nu ne vindem ţara la străini». Doar cumpărăm întâlniri cu ei! O spun cu amuzament, pentru că anul trecut când aveam întâlniri «gratis» cu şefi de guvern pentru a încerca să prezint România într-o lumină pozitivă cu argumente, unii oameni chiar credeau astfel de poveşti cu «vândutul» ţării spuse de cei care acum se pare că trebuie să scoată bani din buzunar pentru a fi primiţi“, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Vezi și Lovitură de proporții pentru Lidl și Profi: Un gigant de pe piața de retail face o mutare decisivă ce va afecta serios concurența

Moise Guran, lovitură dură pentru Guvern: Jurnalistul mobilizează lumea la proteste masive

Revoluție pe piața de telefonie mobilă: Care este primul operator care și-a lansat propria bancă online

 

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare