sursa foto:  Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Circ total la Primăria lui Clotilde Armand! PNL și PSD se ceartă cu omul lui Armand

E scandal la Primăria Sectorului 1! Consilierii PNL și PSD s-au certat cu coordonatorul biroului de presă al Primăriei Sectorului 1, Ionel Stoica.

Stoica acuză că PNL și PSD au blocat ședința de consiliu local, „unde se discută despre proiecte pentru obținerea de fonduri prin PNRR și POIM, zeci de milioane de euro”.

Răspunsul a venit din tabăra PNL. Consilierul local Dan Podaru spune că Ionel Stoica, deși „se află în Primărie, în biroul său de funcționar public, postează în nume personal împotriva Consilierilor”. „Consilierii locali l-au invitat în cadrul ședinței de astăzi, 20.05.2022, să explice de ce se blochează implementarea și realizarea unui mare număr de HCL-uri importante”, completează consilierul PNL.

Postarea lui Ionel Stoica:

Este o mică dramoletă chiar acum la Sectorul 1, consilierii PSD și PNL blochează ședința de consiliu local – unde se discută despre proiecte pentru obținerea de fonduri prin PNRR și POIM, zeci de milioane de euro. Oamenii lui Sebastian Burduja și Dan Tudorache sunt supărați pe mine că tot scriu de ei și mă cheamă să-mi cer scuze că scriu despre combinațiile dintre organizațiile conduse de Burduja și Tudorache în sala de ședință, pur și simplu au suspendat lucrările. Se țin de hărțuiri politice marca “Liviu Dragnea”, în loc să voteze în beneficiul cetățenilor.
Le spun aici și repet: PNL a făcut pact pentru diamante din bani publici! Și le mai pun o dată fotografia asta. Video de la ședința de consiliu local, suspendată în acest moment, în comentarii.
PS: Supărarea lor este că lucrez în aparatul de specialitate al primarului Sectorului 1 și nu în cel al lui Klaus Iohannis”.

Reacția lui Dan Podaru, consilier local Sector 1:

„Suntem atacați din biroul Directorului Serviciului de Imagine al Primăriei Sectorului 1. Din nou, Ionel Stoica dă dovadă de o lipsă profundă de profesionalism și înțelegere a funcției pe care o ocupă. Acesta se află în Primărie, în biroul său de funcționar public și postează în nume personal împotriva Consilierilor. Motivul?

Consilierii locali l-au invitat în cadrul ședinței de astăzi, 20.05.2022, să explice de ce se blochează implementarea și realizarea unui mare număr de HCL-uri importante.

A se vedea ora exactă în colțul din stânga al printscreen-ului.
Daniel Ciungu Oianu Oianu Ramona Porumb Dinu Gheorghe Raluca Haliț”.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi text

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare