sursa foto:  click.ro

Circul politic crește iarăși EURO! Cu cât a crescut și dolarul american

Declarațiile politice neinspirate ne costă, iar eternele scandaluri politice aduc fluctuații și pe piața de capital. Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre înțelegerile secrete ale lui Dragnea cu evreii, iar președintele PSD n-a ezitat să profite electoral de gafa rivalului său.

În acest context, românii sunt cei care pierd. Leul s-a depreciat din nou teren în fața euro după câteva zile de apreciere. Astăzi, Banca Națională a cotat euro la 4,6618 lei, cu 0,28% mai mult față de cursul valutar anunțat ieri. Și dolarul american s-a apreciat față de moneda europeană, după anunțul președintelui Klaus Iohannis care i-a retras încrederea Vioricăi Dăncilă și i-a cerut public demisia din funcția de prim-ministru al României.

Cotaţia dolarului american s-a apreciat astăzi cu 4 bani faţă de moneda naţională, ajungând la 3,8596 lei, confom cursului valutar anunţat de BNR.

Euro a sărit din nou peste pragul de 4,66 lei, cotaţia de astăzi fiind cea mai mare din luna aprilie. Un curs valutar euro/leu mai mare a fost înregistrat pe 23 martie, atunci când moneda europeană era cotată la 4,6656 lei.

Citește și…

Poze incendiare cu Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI! Surprins în ipostaze neașteptate

„Război” între România și o altă țară europeană! Miza? Ridicarea unei fabrici gigant, care va crea mii de locuri de muncă

Proiect bombă înregistrat la Senat: Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare