sursa foto:  impact.ro

Clotilde Armand pune ‘biciul’ pe liberali: ‘N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Știu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri și combinații’

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand susține că ”În ultima vreme tot mai mulți liberali s-au dezlănțuit împotriva mea și a colegilor mei din USRPLUS”.

”În ultima vreme tot mai mulți liberali s-au dezlănțuit împotriva mea și a colegilor mei din USRPLUS. Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în față, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administrație și altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles.
Dragi colegi liberali, vă rog lăsați jocurile politicianiste la o parte și haideți să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în fața românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Știu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri și combinații, suntem oameni care după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetățeni noi ne dorim o țară mai prosperă. Haideți să o reconstruim împreună, stimați colegi de coaliție. Hai să lăsăm la o parte orgoliile și să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum.
Don’t hate the player, hate the game”, a scris Clotilde Armand pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare