sursa foto:  psnews.ro

Coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR pregătește o nouă oră de închidere! Românii vor fi băgați în casă de la ora 22:00

Guvernul Cîțu pregătește prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. În acest context, noua Hotărâre de Guvern vine cu măsuri mai aspre pentru români.

Astfel, Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR pregăteşte prelungirea „lockdown”-ului. Dacă în prezent se poate circula doar cu declaraţie după ora 23.00, în noua stare de alertă declaraţia va fi obligatorie de la ora 22.00, informează Știripesurse.ro.

O altă măsură pregătită se referă la spaţiile de cazare din unităţile turistice. Guvernul consideră că noul val de COVID-19 a fost generat tocmai de activitatea din aceste unităţi turistice. Prin urmare, se va introduce o limitate a capacităţii de cazare până la 50%.

În ultimele două săptămâni, în România s-a înregistrat o creştere a cazurilor de COVID-19, ceea ce ar putea însemna un început de val 3 al pandemiei. Rata de incidenţă a depăşit din nou 3 cazuri la 1000 de locuitori în mai multe judeţe, iar numeroase localităţi au fost carantinate, înclusiv municipiul Timişoara.

Vezi și

EXCLUSIV Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

Vești importante pentru toți românii care au investit în acest tip de producție. Se anunță creșteri uriașe

Super veste pentru acești angajați! Prin ce mod pot obține finanțare pentru cumpărarea unei case

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare