sursa foto:  romaniatv.net

Codrin Ștefănescu: ‘Liviu Dragnea a fost chemat la DNA aiurea, doar pentru circul din stradă. Lumea trebuie să înțeleagă că este hărțuit’

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat despre chemarea la audieri a lui Liviu Dragnea că este o hărțuire din partea procurorilor DNA: ”au insistat să fie prezent pentru acest circ mediatic”.

 

Dimineața avea programate analize. Liviu Dragnea a fost chemat la DNA aiurea, doar pentru circul din stradă. El putea foarte bine să-și trimită avocații. Nu avea niciun sens să-l cheme personal pentru o hârtie banală.  

La 08:00 avea niște analize de sânge suplimentare față de ce a făcut săptămâna trecută, iar la prânz trebuia să facă RMN-ul. Cel târziu joi trebuie să decidă dacă se operează sau nu”, a declarat fostul secretar general al PSD.

Ștefănescu a vorbit și despre starea de sănătate a fostului lider al PSD.

”Problema lui la coloană s-a acutizat. Când face efort sau merge nu își mai simte piciorul stâng. 

A amânat operația până după campanie, dar a fost închis. A stat 2 ani și 2 luni în închisoare cu această problemă netratată. 
Ia medicamente. Durerile sunt îngrozitoare, are un fel de semiparalizie pe piciorul stâng. 

El este optimist și puternic ca om. Problema e legată de coloană și de durerile pe care le reclamă în fiecare zi. Noi, prietenii și familia, suntem nervoși! Avea aceste întâlniri cu medicii, iar el a fost chemat de procurori. 

Vezi și:

Codrin Ștefănescu: ‘Vreau să fac un anunț! Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare