sursa foto:  Inquam Photos / Octav Ganea

Codrin Ștefănescu, mesaj către mișcarea #Rezist: ‘Unde ați dispărut, securistoizilor? Unde sunt luminițele, ong-urile sorosiste și actorași ratați cu portavoce?’

Fostul secretar general PSD, Codrin Ștefănescu, a lansat un mesaj dur mișcării #Rezist care a dispărut din spațiul public.

 

”Unde sunt reziștii mitingisti? Unde sunt luminițele, ong-urile sorosiste și actorași ratați cu portavoce? Unde sunt acum, când Capitala se scufundā in gunoaie, mizerie, șobolani? Când euro a depāsit infinitul și robor-ul e la cer? Când pensiile au înghețat, alocațiile s-au anulat, iar apa caldā in București a devenit un vis de demult? Unde sunt reziștii sā urle cā benzina aproape s-a dublat? Cā voucherele de vacanțā au dispārut și Horeca e in faliment? Unde sunt reziștii sā protesteze cā guvernul lor a dat pânā acum câteva sute de ordonanțe? Și ziua, dar mai ales noaptea? Cā au fost numiți in funcții publice mii de penali, amante, rude și sponsori? Unde ați dispārut, securistoizilor? Ca sā inteleagā și ceilalți, care a fost misiunea voastrā mizerabilā!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare