sursa foto:  paginademedia.ro

Colosal! La ce sumă se ridică astăzi datoriile Realitatea Tv către stat!

Jurnaliștii  de la site-ul Supervizor.ro s-au gândit să declare ziua de 7 septembrie, zi festivă pentru Realitatea Tv și Realitatea FM. Însă nu este tocmai o zi plăcută pentru oficialii postului. În urmă cu exact 6 ani, pe 7 septembrie 2011, judecătorul sindic Mariana Moncea de la Tribunalul Bucureşti a admis cererea debitoarei şi a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva Realitatea Media, deţinătoarea licenţelor audiovizuale pentru Realitatea TV şi Realitatea FM. 

 

Conform site-ului ANAF, deţinătoarea Realitatea TV și Realitatea FM înregistra la data de 30 iunie 2017 obligaţii restante la bugetele de stat în valoare totală de aproape 24 milioane de euro (109,4 milioane de lei), sumă defalcată astfel:

Vezi și EXCLUSIV! Abuz uriaș și un caz revoltător! Cum aplică legea unii dintre cei care ne garantează JUSTIȚIA

• Bugetul de stat = 9,4 milioane de euro (43,4 milioane de lei)
• Bugetul asigurărilor sociale de stat = 10,1 milioane de euro (46,6 milioane lei)
• Bugetul asigurărilor pentru şomaj = 430.000 de euro (două milioane de lei)
• Bugetul asigurărilor de sănătate = 3,8 milioane euro (17,3 milioane lei)

Conform bilanţurilor depuse de firmă, mai scrie Supervizor, pierderile din 2015 şi 2016 s-au stabilizat în jurul sumei de 1,8 milioane de euro (8,5 milioane de lei), la aproape 220 de angajați.

Acționarul majoritar al Realitatea Media este Strategies Research Investments (86,5%), companie deținută în mod egal de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru.

Materialul integral, pe Supervizor.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare