Colosul care se ocupă de Turnul Eiffel dă lovitura în România: Ce fabrică va deschide – Investiție de milioane de euro

Un lider mondial cu vânzări de 2,2 miliarde de euro și 10 500 de angajați își anunța venirea în România încă din luna noiembrie. Gigantul vrea să deschidă o fabrică, în premieră, în țara noastră. Este vorba despre o investiție de aproximativ 50 de milioane de euro ce va crea sute de locuri de muncă.

Fabrica va fi amplasată pe un teren de aproximativ 30 de hectare in comuna Aricestii Rahtivani in apropiere de Ploiesti, judetul Prahova, si va fi prima fabrica de vata minerala bazaltica a Grupului ROCKWOOL in Romania.

Gigantul va crea in jur de 150 de locuri de munca direct si alte 300 in mod indirect, pentru servicii si logistica.

Potrivit profit.ro, grupul danez a trimis 15 milioane de euro pentru demararea proiectului, acțiune prin care capitalul subsidiarei crește de la 14,1 milioane lei la 83,1 milioane lei.

Grupul danez este prezent în 38 de țări și are 27 de fabrici pe trei continente: Asia, America de Nord și Europa. În țara noastră, colosul este prezent de 20 de ani prin intermediul vânzărilor.

Potrivit sursei citate, producția de vată bazaltică va începe în anul 2019.

Vezi și SURPRIZĂ! La ce salariu ar urma să RENUNȚE Viorica Dăncilă, dacă va fi acceptată ca premier de președintele Klaus Iohannis

ATENȚIE la etichetă! Cel MAI MARE lanț de supermarketuri din România VINDE produse EXPIRATE – avem DOVADA

EXCLUSIV! Cutremur în Justiție! Adevărul despre plagiatul lui Codruț Olaru, vicepreședintele CSM

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare