sursa foto:  economica.net

ATENȚIE la etichetă! Cel MAI MARE lanț de supermarketuri din România VINDE produse EXPIRATE – avem DOVADA

Mare atenție la etichetele produselor pe care le cumpărați din supermarketuri! Unul dintre cei mai importanți jucători din domeniu vinde produse expirate.

În 2017, după ce a detronat gigantul Mega Image, acest lanț de magazine a devenit cel mai extins retailer de pe piața locală, având aproape 700 de unități deschise în România.

Bugetul.ro vă dezvăluie, în exclusivitate, cum acest supermarket de top vinde produse expirate chiar în Capitală. Magazinul la care facem referire astăzi aparține gigantului Profi. Este vorba de unitatea din Șoseaua Pantelimon, Nr. 291.

La raft, berea Staropramen Unfiltered este în perioada de valabilitate, ea urmând să expire de-abia în luna iunie a acestui an. Situația se schimbă, însă, dacă vrei să o cumperi de la frigider, acolo unde este EXPIRATĂ DE O SĂPTĂMÂNĂ (vezi foto).

Așa cum se poate observa în imagini, respectivul sortiment de bere trebuia să fie consumat până la 9 ianuarie 2018.

Până la ora publicării acestui articol, Bugetul.ro nu a primit un punct de vedere din partea oficialilor lanțului de magazine Profi.

Pe această cale, facem apel la cititorii noștri. În cazul în care semnalați astfel de nereguli, vă rugăm să ni le trimiteți pe adresa redactie@bugetul.ro.

Vezi și EXCLUSIV! Cutremur în Justiție! Adevărul despre plagiatul lui Codruț Olaru, vicepreședintele CSM

Mihai Tudose a DEMISIONAT! Cine este și ce avere are Paul Stănescu, propunerea de premier al României

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare