sursa foto:  tribuna.ro

Mihai Tudose a DEMISIONAT! Cine este și ce avere are Paul Stănescu, propunerea de premier al României

Mihai Tudose a ales, luni, să demisioneze din funcția de premier, în ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

Posibila propunere de premier a social-democraților este Paul Stănescu, actualul vicepremier și ministru al Dezvoltării. De altfel, însuși Mihai Tudose a fost cel care a confirmat că Stănescu va prelua atribuțiile sale, cel puțin pentru moment.

Amintim că, pentru a deveni premier, Paul Stănescu trebuie să fie acceptat de președintele României, Klaus Iohannis.

Cine este Paul Stănescu

În vârstă de 60 de ani, Stănescu a absolvit, în 1982, Facultatea de Agronomie de la Craiova şi până în 2008 a activat în sectorul agricol. În anul 2008, acesta a fost ales preşedinte al CJ Olt, funcţie în care a fost reales în 2012.

Din 2010,  Stănescu este liderul filialei PSD Olt, iar în 2013 a fost ales vicepreşedinte al partidului, fiind socotit unul dintre cei mai influenţi lideri din teritoriu ai partidului. În anul 2016, a fost ales în Senatul României, unde ocupă funcţia de chestor. Din octombrie 2017 este ministrul Dezvoltării, informează Antena3.ro.

Ce avere are

Sursa foto: gazetaoltului.ro

Bugetul.ro vă dezvăluie averea lui Paul Stănescu. Potrivit ultimei declarații de avere, inspectată de Bugetul.ro, Stănescu are, împreună cu soția sa, cinci terenuri – trei agricole, unul intravilan și unul care face parte dintr-o altă categorie de teren extravilan -, un apartament în Craiova și o casă în localitatea Vișina.

Vezi și Ce salariu are fratele GEAMĂN al polițistului-pedofil, care a fost DAT AFARĂ din Poliție, pentru abateri disciplinare

De asemenea, Stănescu este proprietarul unui autoturism Nubira, fabricat în 2002. Viitorul premier are un cont bancar, deschis în 2017, în care are aproximativ 24.100 de lei.

În anul 2016, el a încasat 36.927 de lei, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, și 4.948 de lei, grație fotoliului ocupat în Senatul României. În același an, soția sa a primit peste 8.000 de lei, pentru funcția de consilier la Ministerul Educației, și o pensie anuală de 12.088 de lei.

Totodată, Paul Stănescu a mai câștigat peste 18.000 de lei, din activități agricole (n.r. – muncă teren arendat).

Vezi și El este fratele Simonei Halep! Cu ce se ocupă și ce mașină de lux și-a achiziționat

Toți șoferii sunt vizați! Nu veți mai putea circula fără acest document

Detalii mai puțin cunoscute! Cine este și cu ce se ocupă fratele Principelui Radu Duda

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare