sursa foto:  antena3.ro

Ce salariu are fratele GEAMĂN al polițistului-pedofil, care a fost DAT AFARĂ din Poliție, pentru abateri disciplinare

Noi informații au ieșit la iveală în privința polițistului-pedofil! Arestat preventiv pentru fapte de pedofilie, Eugen Stan ar avea un frate geamăn, care ar fi fost dat afară din cadrul Poliției Române, pentru abateri disciplinare.

În prezent, G. Stan, fratele geamăn al lui Eugen Stan, lucrează la Poliția Locală a Sectorului 3, au informat surse din cadrul instituției, pentru RomâniaTV.net. Oficial, informația nu a fost, însă, confirmată de către instituție, dat fiind faptul că oficialii nu pot oferi detalii referitoare la relațiile de rudenie ale angajaților.

Totuși, în declaraţia de avere a lui G. Stan apare aceeaşi iniţială a tatălui cu cea din declaraţia poliţistului de la Rutieră, acuzat de fapte de pedofilie.

Bugetul.ro vă dezvăluie ce salariu are presupusul frate geamăn al lui Eugen Stan. Potrivit ultimei declarații de avere a lui G. Stan, ce a fost verificată de Bugetul.ro, acesta are un apartament dobândit în anul 2013, prin credit bancar. În anul respectiv, fratele lui Eugen Stan a luat un împrumut de 28.000 de euro, de la Raiffeisen Bank.

În anul 2016, G. Stan a avut un venit anual de 17.170 de lei. De aici rezultă că a încasat un salariu lunar circa 1.430 de lei.

Fratele geamăn al lui Eugen Stan, potrivit evz.ro, ar fi fost dat afară din Ministerul Afacerilor Interne pentru grave abateri.

Vezi și El este fratele Simonei Halep! Cu ce se ocupă și ce mașină de lux și-a achiziționat

Toți șoferii sunt vizați! Nu veți mai putea circula fără acest document

Detalii mai puțin cunoscute! Cine este și cu ce se ocupă fratele Principelui Radu Duda

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare