sursa foto:  prosport.ro

El este fratele Simonei Halep! Cu ce se ocupă și ce mașină de lux și-a achiziționat

Simona Halep a trecut printr-un moment neplăcut cu sponsorul său Adidas, dar se pare că totul s-a rezolvat, iar jucătoarea este pregătită de primul tur la Australian Open. Aceasta va juca cu Destanee Aiava, o jucătoare de doar 17 ani, aflată pe locul 193 în clasamentul mondial.

Simona este la un pas de a pune mâna pe sumă de 1,7 milioane de euro/anual, timp de 4 sezoane. Simona Halep va semna contractul cu Nike,  noul sponsor tehnic, imediat dupa Australian Open, primul turneu de grand slam al anului, care incepe pe 15 ianuarie.

Numărul unu mondial a câștigat din tenis peste 20 de milioane de euro, bani care i-a investit în foarte multe afaceri. De una dintre ele se ocupă chiar fratele său.

Nicolae singurul frate al Simonei, se ocupă şi de investiţia imobiliară pe care sportiva a decis să o facă în nordul staţiunii Mamaia. Este vorba de un imobil ale cărui apartamente vor fi, cel mai probabil, închiriate în vara fiecărui an.

Imagini pentru fratele simonei halep

Mai mult de atât, acesta tocmai şi-a achiziţionat un Bentley în valoare de 180.000 de euro.

Când iese prin prin oraş este imposibil ca lumea să nu întoarcă privirile după maşină. E o bijuterie„, a precizat o sursă pentru Telekom Sport.

Vezi și Ion Ţiriac a dat lovitura în Spania: Afacerea de sute de milioane de euro – ce i s-a oferit magnatului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare