sursa foto:  mediafax.ro

Combinație în familie marca PNL! Primarul și-a instalat soția șefă peste un serviciu din subordinea sa!

Surse bine informate ale Bugetul.ro ne-au dezvăluit că un primar din județul Olt și-a făcut soția șefă peste un serviciu al instițuției. Precizăm că este vorba de un fost edil, care a fost în fruntea unei primării timp de trei mandate – 12 ani -, până în toamna lui 2020. Ei bine, în această perioadă, el a avut prilejul să-și facă nevasta șefă de serviciu. Ba chiar, la plecare, i-a și asigurat transferul către o altă instituție de stat, doar nu din mediul privat, spun sursele noastre.

Este vorba despre Ady Mădălin Teodosescu (PNL), care timp de trei mandate a ținut frâiele Primăriei Balș, județul Olt. În 2013, când era deja la al doilea mandat, liberalul Teodosescu și-a instalat soția, pe Domnica Geanina Teodosescu, în funcția de șef serviciu Inițiativă, Dezvoltare Locală și Achiziții Publice.

Vezi și Document EXCLUSIV. Situație similară cu cea de la Apele Române! Sceptrul puterii îl are un singur om și în această instituție-cheie!

După ce în toamna anului 2020 a pierdut alegerile, pe final de mandat, Ady Mădălin Teodorescu nu ar vrut să-și lase soția la ordinul noului primar, astfel că i-ar fi aranjat transferul cu ajutorul ministrului de atunci al Dezvoltării, Ion Ștefan, cunoscut drept „Grindă”, la o altă instituție de stat. Ca atare, la această oră, Geanina Teodosescu, soția fostului primar de Balș, este inspector-șef de Olt în cadrul Inspectoratului Județean în Construcții. De altfel, am verificat informațiile transmise de sursele noastre și chiar CV-ul Domnicăi Geanina Teodosescu confirmă mutarea de la Primăria Balș la Inspectoratul de Stat în Construcții al județului Olt.

După ce, în 27 septembrie 2020, Ady Teodosescu a pierdut alegerile, la 2 octombrie, acesta a dat o dispoziție prin care a aprobat transferul, în interesul serviciului, doamnei Geanina Domnica Teodosescu – șef serviciu – Inițiativă, Dezvoltare Locală și Achiziții Publice, din cadrul Primăriei Balș, la Inspectoratul Județean în Construcții Olt, în funcția vacantă de inspector-șef județean, au declarat sursele Bugetul.ro.

Mare atenție! În aceeași zi, culmea!, Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, trimisese o adresă prin care îi cerea primarului aflat în ultimele zile de mandat să fie de acord cu transferul soției la ISC Olt.

Tot la 2 octombrie, conform surselor Bugetul.ro, soțul îi transmitea lui Ion Ștefan că e de acord ca soția să meargă inspector-șef la ISC Olt, cu data de 5 octombrie 2020. Mai mult, primarul a spus că are și acordul scris al nevestei, în sensul transferului respectiv.

Vezi și EXCLUSIV Documentul care zguduie Apele Române! Liberalul Ervin Molnar, fost șef ANAR, ar fi trebuit să aprobe angajările de la ABA Prut-Bârlad

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare