sursa foto:  jurnalspiritual.eu

Document EXCLUSIV. Situație similară cu cea de la Apele Române! Sceptrul puterii îl are un singur om și în această instituție-cheie!

Bugetul.ro a prezentat astăzi, în exclusivitate, un document care dovedește că Ervin Molnar, actual deputat PNL, fost șef al ANAR, a avut întreaga putere în perioada în care a fost la conducerea Apelor Române. Practic, conform documentului prezentat azi de Bugetul.ro, acestuia trebuia să i se aducă la cunoștință toate mișcările făcute în cadrul Apelor Române: angajări, delegări, majorări salariale etc.

Cazul „Apele Române”, din păcate, nu este unul singular. Bugetul.ro vă prezintă în cele ce urmează o situație similară.

Este vorba de o altă instituție-cheie a Statului Român: Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. În luna iulie 2020, directorul general al Romsilva, Teodor Țigan, a dat o directivă către toate instituțiile subordonate.

Potrivit respectivei directive interne, „orice schimbare de șefi de subunități se va face numai în baza avizului prealabil al directorului general (n.r. – în cazul nostru, Teodor Țigan)”.

Începând cu data prezentei (n.r. – 07.07.2020), până la noi dispoziții, orice schimbare de șefi de subunități se va face numai în baza avizului prealabil al directorului general al ANP – Romsilva”, se arată în documentul intat în posesia Bugetul.ro.

Trebuie să precizăm că, spre deosebire de Ervin Molnar, care acum e deputat PNL de Târgu Mureș și nu mai e șef la Apele Române, Teodor Țigan este și azi director general la Romsilva.

Vezi și EXCLUSIV Documentul care zguduie Apele Române! Liberalul Ervin Molnar, fost șef ANAR, ar fi trebuit să aprobe angajările de la ABA Prut-Bârlad

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare