IMM-uri

companii
andreea-badala-murmur-605x

Andreea Bădală este un nume nu foarte cunoscut pe piața din România. Și totuși aceasta este  designer-ul şi fondatorul Murmur, un brand românesc de fashion care a cucerit lumea întreaga.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii brandului, vedete precum Katy Perry, Madonna, Kylie Jenner, Beyonce, Lady Gaga şi Fergie au ales să poarte piese Murmur pentru proiecte renumite sau în cadrul apariţiilor publice. Încă de la început, brand-ul s-a bucurat de atenţia presei internaţionale, piesele Murmur apărând în publicaţii ca Vogue UK, India, Olanda şi Spania, Elle UK, Paper şi Brides Magazine.

Începând cu 20 ianuarie 2017, Murmur va fi prezent în Galeriile Lafayette din Paris, cel mai cunoscut department store din Franţa. Creaţiile Murmur vor fi comercializate în cadrul unui pop-up store ce reuneşte doar câteva nume care expun la Salon International de la Lingerie (Paris), cel mai important târg din domeniu.

Vezi și Nepotism la scară înaltă! Vărul lui Dragnea propus pentru o funcție importantă

Scaunul Andreei Esca se clatină! Cine râvnește la locul ei

Colanţii Stark, pe care îi poartă vedeta Gigi Hadid, au fost incluşi printre cele şase piese cu care Murmur vrea să cucerească selecta clientelă a Galeriilor Lafayette.

„Este un real pas înainte pentru noi ca deschidere şi vizibilitate pe plan internaţional, Galeriile Lafayette fiind unul dintre cele mai cunoscute nume din domeniu. Încă de când eram studentă am admirat iniţiativele şi expoziţiile Galeriilor, iar acum, să fim printre cele mai inovative brand-uri prezentate consumatorului, mi se pare o onoare şi o confirmare a valorii brand-ului.”, spune Andreea Bădală, designer-ul şi fondatorul Murmur, citată de Business Magazin.

Murmur a fost lansat în anul 2011 ca un concept unic de prêt-à-porter cu influenţe retro. Produsele brandului românesc se regăsesc în magazine din mai multe oraşe ale lumii, precum New York, Los Angeles, Tokyo, Geneva, München, Amsterdam, Moscova sau Dubai.

19.01.2017

mai multe


multinaționale

companii
ghita

Sebastian Ghiță a cutremurat întregul sistem al Justiției cu dezvăluirile sale absolut șocante. Pe alocuri exagerat de spectaculoase, în cele din urmă, s-a dovedit că fostul deputat deține totuși dovezi cu care a reușit să-l zdruncine pe cel mai puternic om din România, deținătorul secretelor, Florian Coldea.

Un analist de peste ocean susține că scandalul Ghiță se dorește a fi acoperit cu unul la fel de important. Este vorba despre celebrul dosar Bechtel care ar reprezenta de fapt un șantaj la americani. Bechtel Corporation este cea mai mare companie de construcții și inginerie din Statele Unite ale Americii.

Contractul pe care România l-a încheiat cu aceasta este considerat cel mai costisitor contract de infrastructură din țară, de după Revoluție, și a dus la deschiderea mai multor dosare de către DNA. Statul a fost prejudiciat cu sute de milioane de dolari.

"Bechtel a apărut ca șantaj la americani într-un moment în care se clatină niște scaune foarte importante în stat", a declarat același analist.

Copia celebrului contract încheiat de CNADNR cu Bechtel pentru autostrada Braşov-Cluj-Borş, declarat pierdut de fostul ministru Dan Șova, a fost pusă la dispoziție zilele trecute de organizația non guvernamentală România Curată, ceea ce înseamnă că documentul a fost mereu în posesia statului român, doar că nu a dorit să-l utilizeze.

14.01.2017

mai multe


retail

companii

mai multe


servicii

companii

mai multe


startup

companii
bursa
Banca Mondială a dat publicității clasamentul 'Doing Business 2017', pe care tocmai ce a terminat să-l elaboreze. Potrivit analizei, România ocupă locul 36, cu un punctaj total de 74,26 puncte, după Kazahstan, cu un loc mai jos față de anul trecut, deși scorul general înregistrat de România în acest an este cu 0,14 puncte mai mare. Acest clasament ia în calcul economiile unui număr de 190 de țări. Vezi și HALUCINANT! Cât câștigă Florian Coldea, ȘEFUL operativ al SRI? Potrivit raportului Băncii Mondiale, dat marți publicității, România a făcut progrese în domeniul plății taxelor, unde a câștigat patru poziții față de anul trecut, însă a pierdut 11 poziții la indicatorul demararea unei afaceri. România devansează în acest clasament țări precum Bulgaria — locul 39, Ungaria, locul 41, Belgia — 42, Italia — 50 sau Turcia — 69, dar se situează în urma unor țări precum Polonia, aflată pe poziția 24, Cehia — locul 27, Slovenia — 30, Slovacia — 33 sau Kazahstan — 35. Conform Băncii Mondiale, România a înregistrat cea mai mare cădere, 11 poziții până pe locul 62, la indicatorul demararea unei afaceri. Vezi și Salariul URIAȘ încasat de la STAT de directorul CNADNR "România a făcut demararea unei afaceri mai dificilă prin creșterea timpului necesar pentru înregistrarea pentru TVA", se arată în raportul Băncii Mondiale. Pe de altă parte, România a făcut cele mai mari progrese la plata taxelor, indicator la care se clasează pe locul 50 la nivel mondial, cu patru poziții mai sus decât anul trecut. Din cele 190 de țări analizate de Banca Mondială, Noua Zeelandă ocupă prima poziție în ierarhia statelor unde este cel mai ușor să faci afaceri, cu un punctaj de 87,01 puncte, urmată de Singapore, Danemarca, Hong Kong, China, Coreea de Sud, Norvegia, Marea Britanie, SUA, Suedia și Fosta Republică Iugoslavă Macedonia. Pe ultimele locuri ale clasamentului se află două țări africane, Eritreea și Somalia, cu un scor de 20,29 puncte. Vezi și DNA a încasat o LOVITURĂ de proporții, ajutată de SRI Banca Mondială subliniază că un număr record de 137 de economii au făcut reforme anul trecut pentru a face mai ușoară demararea unei afaceri. Țările care au făcut cele mai mari progrese sunt Brunei, Kazahstan, Kenya, Belarus, Indonezia, Serbia, Georgia, Pakistan, Emiratele Arabe Unite și Bahrein. Raportul instituției financiare internaționale analizează 190 de economii pe baza a 11 criterii, precum demararea unei afaceri, obținerea unui credit, accesul la rețeaua de electricitate și tranzacțiile transfrontaliere.
26.10.2016

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.