IMM-uri

companii
BREAKING NEWS
Atenție! Toți angajatorii vor fi obligați să facă acest lucru până la 25 august. Vinerea viitoare este termenul-limită de depunere al acestor documente. Mai exact, a doua jumătate a lunii aduce mai multe obligații pentru angajatori. Ei vor trebui, prin depunerea formularului 112, să declare și să plătească impozitul pe veniturile din salarii și contribuțiile sociale aferente lunii trecute. Formularul 112 - „Declaraţie privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate” este documentul prin care se declară atât impozitul pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor, cât și contribuţiile sociale. Astfel, potrivit avocatnet.ro, declararea şi plata impozitului pe veniturile din salarii şi a contribuţiilor sociale aferente lunii iulie 2017 trebuie făcută până cel târziu vinerea viitoare de către:
  • persoanele fizice și juridice care au calitatea de angajatori sau sunt asimilate acestora, instituțiile prevăzute la art.136 lit. d) - f) din noul Cod  fiscal, precum și persoanele fizice care realizează în România venituri din salarii sau asimilate salariilor de la angajatori din state care nu intră sub incidența legislației europene aplicabile în domeniul securității sociale, precum și a acordurilor privind sistemele de securitate socială la care România este parte.
 
  • persoanele fizice și juridice care au calitatea de angajatori, precum și entitățile asimilate angajatorului, care au calitatea de plătitori de venituri din activități dependente, instituțiile publice care calculează, rețin, plătesc și suportă contribuții sociale obligatorii în numele asiguratului, precum și orice plătitor de venituri de natură salarială sau asimilate salariilor.
Vezi și Detaliu nespus! Ce nu știai despre omul care l-a readus pe Florian Coldea în sistem

Inspectorii ANAF amenință! Ce se va întâmpla în această toamnă

Toți conducătorii acestor modele de mașini sunt vizați! Ce trebuie verificat urgent

18.08.2017

mai multe


multinaționale

companii
BREAKING NEWS
DIGI Communications a dat lovitura în primul semestru din 2017, iar acționarul Zoltan Teszari este, fără doar și poate, în culmea fericirii.  În primele șase luni ale anului, DIGI Communications a înregistrat un profit net de 31,8 milioane euro, în creştere cu 389%, comparativ cu perioada similară din 2016. Adică compania la care Teszari este acționar a obținut, 2017, un profit de patru ori mai mare decât anul trecut.
Compania a realizat, în România, venituri de 329,7 milioane euro, în perioada ianuarie-martie, în urcare cu 12%. Cheltuielile din activităţi operaţionale au fost de peste 222,4 milioane euro, precizează sursa citată. Vezi și Anunț URIAȘ al Olguței Vasilescu! „O altă promisiune ÎNDEPLINITĂ”

Alertă de la Guvern! O nouă ordonanță cu impact asupra tuturor românilor

Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

16.08.2017

mai multe


retail

companii
Restaurantele din România au un nou rival. După Taco Bell, un gigant la nivel internațional va intra pe piața românescă. Cu peste 800 de localuri în 30 de ţări, restaurantul este unul foarte cunoscut în întreaga lume și urmează să pună stăpânire și pe România, începând din toamnă. Potrivit ZF, restaurantul Sbarro este unul cu specific italienesc, acesta fiind specializat în vânzare de pizza, dar şi alte feluri de mâncare specifice bucătăriei italiene. Puteți încerca noul restaurant tip fast-food din toamnă, în București Mall. Acesta va fi adus pe piață împreună cu Taco Bell în sistem de franciză. În spatele busi­nessului aflându-se acţionarii grupul bulgar de restaurante Happy. Ziarul Financiar a scris încă din această primăvară că grupul, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de restaurante de la sud de Dunăre, va veni pe piaţa locală, însă cu brandul principal, Happy. Sub acest brand urmează a se deschide o unitate în mallul AFI Cotroceni. Acum, bulgarii îşi completează portofoliul şi cu franciza Sbarro, potrivit datelor ZF. Vezi și O cunoscută marcă din România nu a MURIT! Revine pe piață la 10 ani de la închiderea fabricii

Zoltan Teszari e în culmea fericirii! Digi a dat lovitura

A ieșit la iveală! Ce sumă importantă a împrumutat deputatul PSD care a murit de cancer și ce ar fi făcut cu ea

17.08.2017

mai multe


servicii

companii
Un milionar bucureștean i-a transmis un avertisment celebrului interlop Ion Balin, cunoscut drept Nuțu Cămătaru. Aflat în Top 10 Forbes, în acest an, omul de afaceri i-a transmis un mesaj important celui cunoscut și ca „Spaima Capitalei”. Milionarul l-a avertizat pe Nuțu Cămătaru, după ce interlopul a intrat în mare cu un ceas în valoare de 75.000 de euro, că obiectul nu este rezistent la apă, informează Cancan.ro.

„Aş dori să-i transmiteţi domnului Nuţu Cămătaru, sau mai precis domnului Balint ,că acel ceas pe care l-a purtat în mare, mă refer la Fasnk Mullerul din fotografiile publicate de Dv AICI, este un ceas care NU este subacvatic. Se va strica dacă nu s-a stricat deja. Sunt pasionat de ceasuri şi cu un ceas similar am intrat în apă şi mi s-a stricat. Ceasul de la mâna Dumneavoastră are o etanşeitate de 3 ATM (atmosfere) ceea ce în teorie înseamnă 30 de metri dar în realitate nimic sub 5 ATM nu se bagă în apă. Aceasta nu este o recomandare a mea, ci a specialiştilor, puteţi verifica, vă trimit prin intermediul DAS şi o imagine în acest sens. Care este foarte clară: la 3 ATM sau BAR ceasul poate fi expus doar la "picături accidentale şi contact cu ploaia". Altfel se strică. Şi e păcat, vorbim de o valoare mare, cât un apartament!”, i-a transmis afaceristul lui Nuțu Cămătaru, prin intermediul unui e-mail transmis sursei citate.

Milionarul bucureştean este pasionat de ceasuri, deţinănd piese de peste un milion de euro, fapt care îl recomandă ca pe o persoană care ştie ce vorbeşte în acest domeniu.

Vezi și Umbra lui Klaus Iohannis! Totul despre bruneta MISTERIOASĂ care este mai mereu lângă președintele României

Toți angajatorii trebuie să știe asta! Ce trebuie să facă până, cel târziu, vineri, 25 august

Detaliu nespus! Ce nu știai despre omul care l-a readus pe Florian Coldea în sistem

18.08.2017

mai multe


startup

companii

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.