sursa foto:  romaniatv.net

EXCLUSIV! Consiliera apropiată a lui Iohannis dată afară pe șest de la Cotroceni și parcată lângă Maior în SUA – detalii incendiare

Mare surpriză în echipa prezidențială de la Cotroceni. Fără să se anunțe oficial, una dintre cele mai apropiate consiliere ale președintelui Klaus Iohannis a fost transferată în SUA, la ambasadă, lângă George Maior.

La fel ca și în cazul fostului șef al cancelariei prezidențiale, Dan Mihalache, s-a optat pentru această variantă, aceea a trimiterii peste hotare. Dacă Mihalache a devenit ambasador peste noapte, Iulia Huiu, căci despre ea este vorba, a devenit diplomat. Până nu demult era consilier de stat pe Analiză Politică și Strategie și totodată „mâna stângă și mâna dreaptă”a lui Dan Mihalache, după cum chiar acesta spunea. Odată cu venirea Mădălinei Dobrovolschi, aceasta nu a mai fost consilier pe Strategie, ci schimbată pe monitorizare, primid un rol mult mai puțin important decât cel avut inițial. Și într-un final a urmat transferul în SUA.

Mai mult, ea a stat foarte aproape de Iohannis și în perioada campaniei electorale, migrând lângă acesta odată ce Crin Antonescu a fost eliminat din ecuație. Până atunci, Iulia Huiu era în echipa Crin, pe care a abandonat-o imediat ce s-au schimbat polii puterii.

Deși potrivit CV-ului ei, aceasta nu avea rang de diplomat, pare că s-a făcut o excepție și a aterizat în luna martie la Washington pe această poziție.

În luna octombrie a anului trecut, bugetul.ro dezvăluia că Iulia Huiu era cea care ofta după Adrian Năstase, chiar în timp ce președintele Iohannis îmbrățișa tema penalilor.

Mai exact, aceturcescu-fcbasta scria pe ClubulBloggerilorPNL în urmă cu câțiva ani că „Îl aștept înapoi pe Adrian Năstase și aș îndrăzni să pariez pe faptul că se va întoarce într-o cu totul altă realitate politică”. Întregul articol era o odă dedicată condamnatului PENAL Adrian Năstase. După ce Robert Turcescu a postat pe facebook acest articol, ulterior el a fost șters de doamna Huiu, doar că a ramas print screen-ul cu acesta.

Citiți și

ȘOC! Cine îl ÎNGROAPĂ pe Klaus Iohannis pe tema PENALILOR, chiar de la Cotroceni

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare