Continuă violențele în Capitală! Un bărbat aflat în chiloți a lovit polițiștii! Un agent l-a împușcat

Update. Bărbatul împușcat de polițiști a murit la spital.

Zile nebune în România! În această dimineață, un bărbat aflat doar în lenjerie intimă a lovit polițiștii, după care a fugit. 

Ulterior, el a fost localizat și a fost împușcat de unul dintre agenți, dat fiind că a încercat din nou să-i lovească pe oamenii legii.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, a sesizat că un bărbat dezbracat, aflat doar în lenjerie intimă, amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, care după câteva minute l-au localizat.

Din primele date a rezultat ca la vederea polițiștilor , bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.”, informează Poliția Capitalei.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare