Cozmin Gușă dinamitează alegerile locale! Nicușor Dan, implicat în Mafia imobiliară din Capitală? Acuze dure

Analistul politic Cozmin Gușă aruncă o adevărată bombă în spațiul public.

Gușă îl întreabă pe Rareș Bogdan dacă PNL-ul îi va retrage sprijinul politic lui Nicușor Dan, în cazul în care se va dovedi că acesta din urmă este implicat în Mafia imobiliară din Capitală.

Cozmin Gușă susține că „tatăl unui consilier general al USR (impus pe listă chiar de către Nicușor Dan!), care tată are interese imobiliare comune cu celebrul “BENEFICIAR” Costanda”.

Întrebare pentru RAREȘ BOGDAN, despre NICUȘOR DAN. ✌️😎

“DACĂ SE VA DOVEDI CĂ NICUȘOR DAN, alias “PLICUȘOR BAN”, ESTE IMPLICAT ÎN ȘMECHERIILE MAFIEI IMOBILIARE DIN BUCUREȘTI, CU BENEFICII MATERIALE PENTRU SINE SAU APROPIAȚII SĂI, VEI SOLICITA PNL-ului SĂ SCHIMBE CANDIDATUL ȘI SĂ SUSȚINĂ PE ALTCINEVA?”

Desigur că puteam să-i adresez lui Rareș această întrebare într-o conversație telefonică, însă înafara relației de prietenie veche pe care o avem, eu sunt analist public, el e om politic si prim-vicepreședinte PNL, iar viitoarea administrare a Bucureștiului este o treabă de maximă responsabilitate. Totodată, doar Rareș Bogdan si Marian Petrache sunt aceia dintre liberali care-au acționat responsabil politic și s-au opus în ședința de săptămâna trecută, “SEPPUKULUI ÎN GRUP” organizat de către LuCOVID și REZERVIȘTI.

Așadar, informațiile care circulă, din surse de încredere (!), sunt cam așa: există câțiva oameni de afaceri care-n ultimii ani, dorind să dezvolte proiecte imobiliare, s-au lovit de reclamațiile formale ale lui Nicușor Dan, care le-ar fi condiționat “PACEA”, de oferirea unor sume de bani ca sponsorizări (subiectul are mare notorietate în lumea de afaceri bucureșteană!); în plus, se pare că este chiar o înregistrare ambientală a unei discuții incriminatoare dintre “Plicușor” și tatăl unui consilier general al USR (impus pe listă chiar de către Nicușor Dan!), care tată are interese imobiliare comune cu celebrul “BENEFICIAR” Costanda.

La cât de intensă se anunță campania pentru alegerea primarului de București, și la ce mize politico-financiare sunt în joc, crede cineva că aceste lucruri nu vor apărea public, cu probele adiacente???

M-opresc azi aici, dar desigur că aștept răspunsul! 🙋‍♂️🇷🇴”, scrie, pe Facebook, Cozmin Gușă.

Vezi și

SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-a ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare