sursa foto:  Facebook

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

Update! Nu Ciprian Napy l-a ucis pe Emi Pian. Alte surse ne-au dezvăluit numele adevăratului criminal.  Vezi AICI cum arată cel care l-a ucis pe Emi Pian!

Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu, a fost ucis într-un scandal declanșat în Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit surselor Bugetul.ro, cel care l-a ucis pe Emi Pian face parte din clanul Rinu, grupare interlopă care acționează în Sectorul 2 al Capitalei, în zona podului Colentina.

Potrivit surselor noastre, Emi Pian a fost omorât, după un scandal la un joc de barbut, de către Ciprian Napy, fiul lui Napy – lider al clanului Rinu.

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a informat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, cel ucis este Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu.

Cine era Emi Pian

Florin Mototolea, cunosct drept Emi Pian, era unul dintre liderii clanului Duduianu, unul dintre cele mai cunoscute clanuri din Capitală, care acționează pe raza Sectorului 2.

În luna septembrie 2019, Emi Pian a fost eliberat condiționat cu fast din închisoarea Rahova, unde era încarcerat după ce a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani și opt luni pentru santaj, camătă și influențarea declarațiilor.

În fața penitenciarului, familia l-a întâmpinat cu arificii și cu lăutari.

Florin Mototolea mai avea pe rol dosare în care era acuzat de cămătărie și șantaj.

Vezi și E oficial! Vârsta de pensionare are parte de modificări

Șeful DSU a semnat Ordinul! Ludovic Orban și Raed Arafat iau medicii cu arcanul și îi duc în spitalele Covid

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare