sursa foto:  G4Media.ro

Cozmin Gușă îl pune la zid pe Ludovic Orban: ‘Amărâtul ăsta ne-a făcut deja de râsul lumii’

Analistul politic și membru al PSD Cozmin Gușă lansează acuze extrem de dure la adresa prim-ministrului Ludovic Orban ” ne-a făcut deja de râsul lumii, LuCOVID a găsit de cuviință să-i atace ieri pe liderii Ungariei și Poloniei”.

”LuCOVID SARE CA “NAE DIN BAIE” ȘI NE FACE DE RÂS: CEL MAI SLAB ȘI SLUGARNIC PREMIER DIN UE ÎI ATACĂ PE OMOLOGII DIN UNGARIA ȘI POLONIA!
ORBAN AL NOSTRU VREA SĂ ÎNDEPLINEASCĂ DORINȚELE FEMEILOR CE VOR SĂ-ȘI PUNĂ PUȚĂ SAU A BĂRBAȚILOR CE VOR SĂ ȘI-O TAIE …
Amărâtul ăsta de LuCOVID (poza e chiar sugestivă și zice multe 😉) are la activ azi cea mai groaznică contraperformanță din istoria guvernărilor noastre, respectiv faptul că în 2020, nefiind în stare să administreze judicios economia, s-a împrumutat în numele României cu cca 1000 de euro/secundă.
Din această postură, care ne-a făcut deja de râsul lumii, LuCOVID a găsit de cuviință să-i atace ieri pe liderii Ungariei și Poloniei, deoarece aceștia nu acceptă “DICTATUL DE LA BRUXELLES”, prin care ni se acordă tuturor fonduri europene doar dacă ne conducem justiția, de fapt țările, după preceptele moșite în “laboratoarele” UE, fără consultarea cetățenilor noștri.

Care sunt pe scurt motivele reale ale conflictului?

Ungaria și Polonia nu acceptă să-și modifice legislațiile interne conform dorințelor minorității LGBT, adică pe românește, ale Lesbienelor, homosexualilor-Gay, Bisexualilor, Transgenderilor (ăia pe care i-au făcut mamele lor într-un fel, iar pe parcursul vieții s-au trezit UNELE CĂ VOR SĂ-ȘI PUNĂ PUȚĂ, ALȚII CĂ VOR SĂ ȘI-O TAIE!). În plus, Ungaria va legaliza prin Constituție ceea ce noi n-am reușit, adică să stipuleze clar ce știm de la Adam și Eva, că familia se formează de la un bărbat cu o femeie.
Mai mult, în aceste două țări liderii politici au hotărât să se opună viguros dezastruosului PLAN MERKEL referitor la migrație, inițiativă a SOROSIȘTILOR, ce-a întors deja Europa pe dos. O să analizez în următoarele zile și alte prevederi periculoase din planul UE, de natură să ofere autoritate juridică pentru Parchetele și Curțile europene ca să poată interveni național și asupra spețelor ce nu au legătură cu fondurile și înțelegerile UE!

LuCOVID, executând ordinul emis pe linia Merkel-Iohannis (speriați cu toții fiind de faptul că întârzierea acordării fondurilor UE va devoala dezastrul administrării României), prestează în chip de slugă nemernică prin atacul la Victor Orban și Mateusz Morawiecki.

Mai mult ca sigur că cei doi premieri, aureolați de succesul întâlnirii lor comune de alaltăieri de la Budapesta, nici nu-l vor băga în seamă pe caricatura de prim-ministru român, ceea ce vă închipuiți că va spori hohotul de râs batjocoritor și generalizat la adresa României.
Mie unuia, chiar dacă n-am decizie, influență sau responsabilitate directe, mi se face chiar rușine de penibilul evident în care ne complacem cu toții. Desigur că mulți gândesc în mod asemănător, dar dacă nu-i vom lua rapid pe Iohannis&LuCOVID&Company cu HUUOOOO, HAI SICTIR, MARȘ, ‘TU-VĂ …, etc., atunci revolta noastră legitimă se va transforma într-un bocet inutil și penibil, ce va marca de fapt în mod potrivit chiar NEPUTINȚA noastră. Iar copiii sau nepoții noștri ne vor eticheta în mod meritat în următorii ani cu ceva de felul LAȘI, IRESPONSABILI, SLĂBĂCIUNI, ș.a.m.d” , a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare