sursa foto:  FUMN.EU

Cristian Tudor Popescu: ‘E un incident de securitate pentru domnul Dragnea’

Cristian Tudor Popescu şi-a adus aminte de ședințele de partid de dinainte de ’89 în care totul trebuia să meargă pe placul dictatorului Ceauşescu, după episodul „Nimic eşti tu”.

Nimic ești tu, i-a spus șeful PSD unui participant la mitingul electoral al social-democraților din județul Suceava. Liviu Dragnea, cel care se gândește să candideze la funcția de președinte al României, a strigat către un cetățean: „Nimic ești tu”. Momentul s-a petrecut când Dragnea se lăuda cu realizările Guvernului, iar un sucevean i-a strigat că, de fapt, nu au făcut nimic.

Cristian Tudor Popescu a apreciat că respectivul tânăr a avut mult curaj, dar a observat şi că acesta este un incident de securitate.

„Ce-am făcut noi?” (întrebarea pusă de Liviu Dragnea – n.red.) – a răspuns, din sală, „Nimic!”. Și s-au și speriat ăia din jur. Exact ca la ședințele de partid de dinainte de ’89, când cineva spunea ceva în afara desfășurătorului ședinței și până când intrau grupurile de presiune – erau pregătite, dacă cineva o ia razna –, imediat să fie unii care să spună „lasă că știm noi, tovarășu’, știm ce probleme are, lăsați tovarășu’, știm noi”. Și să-l blocheze. Or aici înțeleg că nu l-a blocat nimeni.

E un incident de securitate pentru domnul Dragnea, de securitate a imaginii lui de forță, foarte grave. Faptul că s-au găsit doi oameni acolo unde ar fi trebuit să fie o „simfonie”, „Dragnea, președinte!”, e grav. Ar trebui să se gândească atent la asta”, a spus CTP la postul de televiziune Digi24, citează realitatea.net

Vezi si

EXCLUSIV Ce ascund, de fapt, oamenii lui Carmen Dan – Adevărul a ieșit la suprafață

Radiografia Bugetul.ro Scene de coșmar în România! Bătaie cu săbii – Un celebru clan implicat

Vești pentru angajați! Ce se întâmplă cu contractele de muncă

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare