sursa foto:  libertatea.ro

CTP, ieșire furibundă la adresa lui Ion Țiriac: ‘Duceți-vă acasă, sunteți depășit, aveți peste 80 de ani. E bădărănie și răutate’

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a reacționat reacționat extrem de dur la adresa lui Ion Țiriac, după ce a declarat că Serena Williams este depășită și că ar trebui să se retragă din cauza kilogramelor în plus și a vârstei înaintate. 

 

”Este o combinație echilibrată de aflare în treabă, bădărănie și răutate. Cine i-a cerut o asemenea declarație? Nimeni! Cum poți să spui așa ceva? Domnul Țiriac a fost jucător. Cum poți să spui așa ceva despre o jucătoare de tenis? ‘Să nu intre pe teren că e prea bătrână și are prea multe kilograme’. Jucătorul decide dacă vrea să mai joace și cum poate. Și după cum se vede, Serena joacă extraordinar la această vârstă, iar treaba cu kilogramele este ceva neprofesionist din partea domnului Țiriac. La Serena nu este vorba despre grăsime. Eu nu știu care este între masa musculară și grăsime a Serenei Williams. Dar ea are, după cum se vede, deplasare și rezistență extraordinare. Are exact atâtea kilograme câte trebuie. Domnul Țiriac a uitat că pe Serena Williams a bătut-o o jucătoare cu mult mai multe kilograme, Townsend.

Nu știu cum poate să zică Țiriac asta, când a jucat până la o vârstă apropiată de cea a Serenei Williams. A jucat în Cupa Davis, a jucat simplu, pierzând aproape meci după meci. Îmi amintesc un meci jenant, pierdut cu Corrado Barazzutti, se încăpățâna să ocupe locul la simplu și a pierdut jenant! Aș putea să-l întreb: ‘De ce mai comentează despre tenis, când are peste 80 de ani? Duceți-vă acasă, sunteți depășit, aveți peste 80 de ani.’ Nu, nu trebuie să-i spună nimeni asta domnului Țiriac, el poate să vorbească despre tenis până la adânci bătrâneți, cum și Serena Williams, și Roger Federer pot să joace în continuare. Dar oare a uitat de Kent Rosswell, Jimmy Connors, de Martina Navratilova, care juca meciuri de Grand Slam la vreo 45-46 de ani?

Este una dintre cele mai consternante și întristătoare declarații pe care am auzit-o de la Ion Țiriac și mă bucur că Serena l-a contrazis în acest mod”, conform b1.ro.

Citește și:

Transparența a fost bună doar în campanie! Vicele USR, scandalizat că șeful ANPC face controale la care invită presa!

SURSE Noi audieri la DNA, după dezvăluirile făcute de Bugetul.ro! Cel vizat: un fost șef din Poliția Capitalei!

Cutremur pe piața bancară! Băncile îngheață sau închid conturi bancare și vă sechestrează banii, până când actualizați datele cu caracter personal!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare