CTP: ‘Nu-mi pare rău că Simona a pierdut în fața unei Serena Williams întinerită cu câțiva ani’

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) susține că ”Serena nu a fost imbatabilă azi, dar Simona a jucat zgârcit, preocupată să țină mingea în teren, să nu greșească și nu a folosit oportunitățile de atac pe care le-a avut. Nu știu de ce”.

”Nu-mi pare rău că Simona a pierdut în fața unei Serena Williams întinerită cu câțiva ani. Îmi pare rău că a jucat „bătrânește”, că n-a încercat mai mult. Nu m-ar fi supărat nici un scor mai sever, să zicem 2-6, 0-6, dacă aș fi văzut-o că își asumă riscuri.

Două erau punctele hotărâtoare pe care le identificam înainte de această înfruntare: serviciul Simonei și capacitatea ei de a lua inițiativa. Serviciul nu i-a mai funcționat atât de bine ca până acum, așa că i-a oferit Serenei multe servicii 2 scurte și moi, pe care cea mai bună jucătoare de retur din lume le-a taxat fără milă. De aceea Simona nu a putut să-și ducă mai departe break-ul cu care se distanțase la 3-1 în setul 2. 

Indiferent de scor, Simona nu s-a aflat nicio clipă la conducerea meciului. Serena nu a fost imbatabilă azi, dar Simona a jucat zgârcit, preocupată să țină mingea în teren, să nu greșească și nu a folosit oportunitățile de atac pe care le-a avut. Nu știu de ce.

Dar, putem spune că a făcut un turneu bun la AO 2021 și că semne bune anul are pentru Simona Halep.

Iar eu voi fi suporterul Serenei Williams, în meciul mult mai greu care o așteaptă cu Mamba Cafenie, superrapida, puternica, letala Naomi Osaka!”, a scis Cristian Tudor Popescu, informează republica.ro

Citește și:

Transparența a fost bună doar în campanie! Vicele USR, scandalizat că șeful ANPC face controale la care invită presa!

SURSE Noi audieri la DNA, după dezvăluirile făcute de Bugetul.ro! Cel vizat: un fost șef din Poliția Capitalei!

Cutremur pe piața bancară! Băncile îngheață sau închid conturi bancare și vă sechestrează banii, până când actualizați datele cu caracter personal!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare