sursa foto:  Libertatea.ro

CTP: ‘Nu o să facă asta domnul Berbeceanu. Nu va face așa ceva pentru că nu îi dă voie Orban’

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre rolul noului prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, în desfășurarea pelerinajului la moaștele Sfântului Dimitrie, în actualul context al pandemiei de COVID-19.

”Nu va face așa ceva. Nu va face așa ceva pentru că nu îi dă voie Orban. Orban s-a consultat cu Patriarhul, din câte înțeleg, cu Daniel și o să aleagă această formulă de discriminare a credincioșilor, numai cei din București, cu regulile respective, dar pelerinajul nu va fi interzis cu totul și nu o să facă asta domnul Berbeceanu. I-a spus domnul Vela: „Semnează!” la ceremonia de depunere a jurământului. Omul, probabil emoționat, a uitat să semneze la sfârșit documentul.  Ce i-a spus domnul Vela… Nu i-a spus: „Semnați, domnule prefect”. Nu, i-a spus: „Semnează!”. Nu o să facă domnul Berbeceanu nicio anulare, nicio suspendare a pelerinajului”, conform Digi24.ro.

Citește și:

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Uluitor! Din ce fac bani generalii Silviu Predoiu, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Petre Tobă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare