sursa foto:  euromaidanpress.com

CTP: ‘Pericolul cel mai mare nu e în Rusia, e în Statele Unite. Când o veni Trump cu republicanii. Biden e foarte jos în sondaje’

Gazetarul Cristian Tudor Popescu afirmă  că situația actuală și crizele multiple cu care se confruntă lumea se vor înrăutăți în viitorul apropiat și că e posibil ca pericolul să vină și din Statele Unite, unde fostul președinte Donald Trump ar putea câștiga alegerile prezidențiale din 2024. 

Pericolul cel mai mare, sau foarte apropiat ca importanță, nu e în Rusia, e în Statele Unite. Pentru că e o probabilitate considerabilă ca încă în această toamnă republicanii să câștige Congresul. Și 2024 e mâine și vine din nou Trump, cu republicanii. Și atunci o să vedem! Combinația Putin-Trump. Acum, cât de cât, e Biden acolo, avem aici niște soldați NATO, avem baze, avem o siguranță. Când o veni Trump cu republicanii… Pentru că asta e tendința, Biden e foarte jos în sondaje, Kamala Harris, după părerea mea, este o femeie admirabilă, dar n-o văd candidată cu șanse în 2024, n-au soluție democrații”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare