Bărbat arestat

sursa foto:  Pexels.com

Cum a reușit un bărbat să fure 15.000 de euro din mai multe case din Constanța. Strategia pe care o folosea pentru a-și asigura reușita

Un bărbat a fost reținut de poliție după ce a dat mai multe spargeri în municipiul Constanța. Acesta a reușit să fure nu mai puțin de 15.000 de euro din imobilele în care a pătruns prin efracție. Hoțul avea o strategie clară pentru a nu da greș.  

O serie de șase spargeri comise în municipiul Constanța au pus pe jar poliția. După mai multe percheziții efectuate în oraș și în comuna Poarta Albă, bărbatul care a comis infracțiunile a fost arestat.

(NU RATA: Fraudă bancară în numele ING Bank care te poate lăsa fără bani în conturi. Pățania unei cliente a băncii)

Spargeri pe bandă rulantă în municipiul Constanța. Au fost furați 15.000 de euro

Reprezentanții IPJ Constanța au anunțat că un bărbat a fost reținut, acesta fiind suspectat că a dat șase spargeri în municipiul Constanța. El a furat bani și bunuri în valoare totală de 15.000 de euro. Hoţul a reuşit să intre în imobile profitând de faptul că victimele au lăsat ușile neasigurate.

„În noaptea de 25 spre 26 noiembrie 2023, în jurul orei 04.00, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Merişor din municipiul Constanţa, de unde ar fi sustras 12.600 de euro şi 500 de lei. În noaptea de 11 spre 12 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-un imobil de pe strada 8 Martie din municipiul Constanţa, de unde ar fi sustras 2.000 de euro. Ulterior, în noaptea de 1 spre 2 februarie a.c., în jurul orei 03.00, ar fi încercat să pătrundă în alte două imobile situate pe aceeaşi stradă, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri. În aceeaşi noapte, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Călăraşi din municipiul Constanţa de unde ar fi sustras 1.900 de lei şi două bijuterii”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Șirul infracțiunilor comise de bărbat a continuat în noaptea de 6 spre 7 februarie, când acesta a pătruns în alte două locuințe din municipiul Constanţa. De aici, acesta ar fi sustras 170 de lire sterline şi 1.000 de lei, respectiv o poşetă ce nu conţinea bunuri, pe care ar fi abandonat-o în curtea imobilului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior el fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a și fost admisă.

Trei ani de închisoare pentru o bătrână de 85 de ani

În anul 2019, Tereza Petruț, o femeie în vârstă de 85 de ani, a provocat un accident teribil după ce a traversat o șosea foarte circulată printr-un loc nepermis. În urma accidentului și-au pierdut viața trei persoane. Săptămâna trecută, magistrații Curții de Apel Bacău au pronunțat sentința definitivă, în urma căreia octogenara a fost condamnată la trei ani de închisoare.

Teribilul accident s-a produs pe data de 22 noiembrie 2019, în apropierea comunei Săbăoani, judeţul Neamţ, pe Drumul European 85. Persoana vinovată de producerea accidentului este Tereza Petruț o octogenară din Săbăoani, județul Neamț. După ce s-a dat jos dintr-un microbuz, aceasta a traversat neregulamentar șoseaua, provocând un accident în care și-au pierdut viața trei persoane.

Săptămâna trecută, magistrații Curții de Apel Bacău au condamnat-o pe octogenară la trei ani de închisoare. Pedeapsa este însă cu suspendare, având în vedere vârsta înaintată a femeii. Mai mult, judecătorii au stabilit ca bătrâna să le plătească rudelor victimelor accidentului despăgubiri în valoare de 170.000 de euro.

„Respinge ca nefondate apelurile declarate de către părţile civile (…) şi inculpata Petruţ Tereza, împotriva sentinţei penale nr.257 din 12.06.2023, pronunţată de Judecătoria Roman, în dosarul nr. 3382/291/2022. Respinge cererea părţilor civile apelante de acordare a cheltuielilor de judecată în apel. Definitivă“, se arată în decizia Curţii de Apel Bacău, din 15 februarie 2024.

(VEZI ȘI: Pagubă de peste 2,5 milioane de euro la o cramă cu vinuri de lux din Spania! Un fost angajat ar dorit să se răzbune)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare