sursa foto:  AFP

Pagubă de peste 2,5 milioane de euro la o cramă cu vinuri de lux din Spania! Un fost angajat ar dorit să se răzbune

Zilele acestea, un bărbat din Spania a intrat într-o cramă cu vinuri de lux și a produs pagube de peste 2,5 milioane de euro! Individul a dat buzna noaptea, în jurul orei 03:30 pe terenul cu are pare să fi fost familiarizat. Nu mai puțin de 60.000 de litri de vin a golit, apoi s-a făcut dispărut. 

Crama Cepa 21, unul dintre cele mai scumpe locuri din Spania, cere ajutorul autorităților pentru a afla cine este cel care și-a dorit, atât de mult, să le producă o asemenea pagubă. Soiuri scumpe, Horcajo și Malabrigo, au fost vărsate pe podea de către un bărbat care purta o glugă. Într-o fracțiune de secundă, s-a apucat să golească rezervoarele. Culmea, doar un om care cunoștea foarte bine locul ar fi putut să facă un asemenea gest.

Un fost angajat ar fi putut produce paguba de mii de euro la cramă

Reprezentantul cramei a spus că locul era extrem de greu de pătruns, securizat, așa că cine a pătruns, cu siguranță, știa foarte bine afacerea. Intrusul  „este obișnuit să deschidă aceste rezervoare și este familiarizat cu acest tip de utilaje”, potrivit BBC.

„Această persoană se mișca foarte lin (în cramă, n.r. chiar dacă era întuneric și nu era pic de lumină. Trebuie să fie o persoană care cunoaște bine terenul”, a adăugat reprezentantul, pentru sursa menționată anterior.

CITEȘTE ȘI: Un nou concurs eșuat în Poliția Română: Toți candidații au dat-o în bară! Comisarul care a luat nota 1 la concursul pentru șefia IPJ Vâlcea s-a lăsat păgubaș și nu s-a prezentat

Poliția a deschis o amplă anchetă

Reprezentanții cramei din Spania se feresc să speculeze cine ar sta în spatele unei asemenea pagube. Consideră că nu ar exista motive ca un fost angajat să se răzbune, dar altă explicație nu au. Nu ar fi avut cum să fie decât cineva care știa locul și a deschis 5 rezervoare, fără să știe că doar 3 erau pline cu vin.

Precizăm faptul că Cepa 21, crama în cauză, este în Castrillo de Duero, un mic sat din nord-vestul Spaniei. Vinurile în cauză sunt extrem de scumpe. O sticlă de Hocarjo costă aproape 480 de lei, iar o sticlă de Malabrigo, mai bine de 200 de lei!

CITEȘTE ȘI: Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe: ‘Interacțiunea la nivel global este esențială pentru China. Asocierea cu Federația Rusă în ceea ce privește criza ucraineană s-a făcut pe un palier echilibrat, China nevrând să fie, pe de altă parte, o pagubă colaterală în ceea ce privește regimul de sancțiuni al occidentalilor’

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare