sursa foto:  arhivă

EXCLUSIV! Primele declarații ale Ioanei Băsescu, după ce s-a spus că ar suferi de o boală incurabilă! Fiica fostului președinte se află în Spania!

Pe data de 22 februarie, Bugetul.ro a contactat-o telefonic pe Ioana Băsescu. La câteva zile după ce o mulțime de publicații și televiziuni din România au dat informația neverificată potrivit căreia fiica lui Traian Băsescu ar avea o boală gravă, notarul dezminte afirmațiile!

Vizibil supărată de faptul că mass media a decis să o îmbolnăvească fără măcar să-i dea un telefon înainte, Ioana Băsescu a transmis scurt, pentru Bugetul.ro: „Nu am nicio problemă de sănătate”. Așadar, toate „informațiile” despre diferitele afecțiuni cu care se confruntă, boli grave și alte cele NU sunt adevărate.

Fiica cea mare a fostului președinte al României este în afara oricărui pericol. Mai mult de atât, potrivit surselor Bugetul.ro, Ioana Băsescu se află într-o mică vacanță în Spania.

Sentința care o viza pe Ioana Băsescu a fost prescrisă

Încă un zvon care circula despre Ioana Băsescu este acela că ar aștepta o sentință de condamnare. Adevărul este că în luna noiembrie a anului 2023, a scăpat de acuzații. DNA a introdus la Înalta Curte de Casație și Justiție o cale extraordinară, recurs în casație, în procesul în care era implicată și Elena Udrea, care viza alegerile prezidențiale din 2009. Instanța a respins cererea, considerând-o ca fiind nefondată:

„Respinge, ca nefondat, recursul în casaţie formulat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva deciziei penale nr. 232/A din data de 11 iulie 2023, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, în dosarul nr.5230/2/2017. Definitivă”, se arată în decizia instanţei.

DNA încercase, la data de 11 iulie, să obțină anularea deciziei Instanței Supreme, din 11 iulie, când s-a dispus încetarea procesului. Astfel, i-a fost anulată condamnarea de 5 ani pentru acuzațiile de instigare la delapidare şi spălarea banilor.

CITEȘTE ȘI: Foto. Traian Băsescu, surprins într-o ipostază neașteptată vineri seara!

Fiica cea mare a lui Traian Băsescu și-a refăcut viața

După un mariaj care a durat doar 3 ani și divorț, Ioana Băsescu și-a găsit fericirea în brațele avocatului Radu Pricop. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii discrete, care a avut loc pe data de 1 iunie 2014, la Primăria Azuga. Prezenți la eveniment au fost părinții lor și nașii. După uniune, au decis să-și păstreze numele de familie.

Din data de 14 noiembrie 2014, fiica cea mare a fostul președinte a adus pe lume și un copil, un băiețel pe nume Radu, care are acum 9 ani.

CITEȘTE ȘI: Fostul președinte, Traian Băsescu, despre desemenarea lui Iohannis președinte al Consiliului European: E un bluf!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare