sursa foto:  redstate.com

Hilar! Cum s-a amuzat un susținător de-al lui Trump pe seama a 10.000 de feministe

Aproximativ 10.000 de persoane au luat parte la o demonstrație în Australia, militând pentru drepturile femeilor. Acesta a fost unul din marșurile ce au fost îndreptate împotriva noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. 

Un susținător de-al noului lider al SUA a dat dovadă de un dezvoltat simț al umorului. El a plătit un avion care să scrie numele lui Trump în înaltul cerului, în timp ce feministele se agitau la suprafața pământului.

Suporterul lui Donald Trump a achitat 4.000 de dolari pentru întreaga scenă, compania care s-a ocupat de realizarea sa a fost Skywriting Australia.

Potrivit unui reprezentant al firmei respective, clientul care a dorit să rămână anonim a cerut ca mesajul să apară în momentul în care femeile mărșăluiau pentru a-și susține drepturile, relatează rt.com.

De la învestirea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite, pe întreg mapamondul au avut loc o serie de demonstrații împotriva sa. În Washington, peste un milion de persoane au ieșit în stradă pentru a milita contra proaspătului lider american.

trump

Vezi și Premieră în politica americană! Ce record a doborât Trump

Iohannis, pus la zid după incendiul din Bamboo! „Prin voința lui nu s-a aplicat legea!

Gest necuvenit la ceremonia de învestire a lui Trump! Autorul este un membru al familiei sale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare