sursa foto:  Facebook

Cum s-a făcut de râs fiul celui mai bogat primar pe care l-a avut România vreodată

Avem primari extrem de bogați. Chiar dacă aceștia au administrat localități mai puțin cunoscute, conturile lor sunt pline de bani. Jurnaliștii de la Can Can l-au surprins pe Radu Maricuţa, fiul celui mai bogat edil pe care l-a avut România vreodată, în opinia acestora, în Loft sărbătorindu-și ziua de naștere cu roabe de șampanie.

Doar că juniorul care s-a afișat o perioadă și cu Daniela Crudu, după ce a făcut risipă cât cuprinde, a constat că nu are bani suficienți pe card să plătească. L-a salvat un prieten ulterior, care a achitat tot, însă nu a fost deloc privit cu ochi buni de cei din jurul sau.

Revenind la tată, acesta este fostul primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, Daniel Maricuţa. Fostul edil al Şelimbărului are un adevărat palat în localitatea pe care a păstorit-o şi este pasionat de creşterea cailor, având o herghelie de rasă, unde cele mai valoroase exemplare trec de 455.000 de euro!

Vezi și Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Acuzații fără precedent! Pentru cine ar lucra serviciile secrete românești și ce legătură ar avea Iohannis cu asta

Cel mai bogat primar care a existat vreodată în ţara noastră, Daniel Maricuţa, tatăl lui Radu, are, potrivit ultimelor declaraţii de avere, două imobile, un apartament de 29,95 metri pătraţi în Avrig şi unul de 89,6 metri pătraţi în municipiul Sibiu, palatul de 912 metri pătraţi din Şelimbăr şi un spaţiu comercial de 1.782 de metri pătraţi în localitatea Sadu. Daniel Maricuţa a mai declarat acţiuni sau părţi sociale la trei societăţi comerciale, cu o valoare totală la zi, la data depunerii declaraţiei, de 417.317,5 lei. Fostul edil mai deţine obiecte de artă, dar şi ceasuri care însumează 471.000 de euro, scrie Can Can.

Toată această bunăstare a venit, însă, la pachet cu dosarul întocmit de procurorii DNA, care l-au acuzat pe fostul primar al Şelimbărului de o fraudă de peste 110 milioane de euro.

„Infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, spălare de bani, folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals. Avantaj patrimonial estimat la 114.340.750 euro”, susţineau anchetatorii în referatul prin care solicitau arestarea preventivă a fostului edil.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare