sursa foto:  facebook

Încă un cutremur în Poliție! Comisar șef cunoscut acuzat de hărțuire sexuală

Imaginea Poliției este făcută franjuri zilele acestea. În spațiul public apar din ce n ce mai multe cazuri în care oamenii legi sunt acuzați de infracțiuni sexuale. După polițistul pedofil, acum și rectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din București, Daniel Costel Torje, este vizat de o anchetă a Corpului de Control al Ministerului Afacerilor Interne cu privire la unele suspiciuni de hărţuire sexuală. Acesta a anunțat că demisionează.

Corpul de Control al MAI desfăşoară, în prezent, mai multe verificări punctuale la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, unele dintre acestea vizându-l pe rectorul Academiei, se arată într-un răspuns al MAI transmis la solicitarea Mediafax.

Rectorul Academiei de Poliţie ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală de o studentă, în sesiunea din vara anului 2017, potrivit incisivdeprahova.ro, mai precizează Mediafax.

Potrivit articolului mentionat, comisarul sef de politie Daniel Torje ar fi acuzat de o studenta la Drept in anul III de hartuire sexuala in sesiunea din iulie a anului 2017.

Daniel Costel Torje si-a trecut in CV aparitiile TV in emisiuni de divertisment si rolurile jucate in seriale precum „La Bloc”, „La Servici” sau „Fete de maritat”.

„Ce a apărut în presă este o mizerie incalificabilă. Dezmint categoric orice implicare a mea într-un astfel de scandal care urmărește plecarea mea din funcția de rector. Din poziția în care sunt, de angajat al MAI, nu îmi este permis să ies în spațiul public pentru a prezenta toate dovezile că eu am fost împiedicat să îmi exercit funcția de rector și că am fost supus unor presiuni ca să renunț la această funcție.  În prima ședință a senatului universitar, îmi voi prezenta demisia, pentru că nu vreau să târăsc imaginea Academiei într-un scandal național generat de alții, care vor această funcție cu orice preț. Nu fac acest gest în ideea în care mă simt vinovat de ceva. Sunt convins că vinovăția mea va fi dovedită. (…) De șase luni sunt pur și simplu hărțuit de corpul de control al MAI și nu vreau să spun mai multe despre modul în care s-au comportat cu mine în ultima vreme. Mi s-a cerut în mod deschis să plec din această funcție. (…) Nu există acest incident, a fost creat în mod artificial. Eu am aflat despre această poveste azi dimineață, din presă”, a declarat rectorul Daniel Costel Torje în exclusivitate pentru TVR.

Vezi și Lovitură fulger pentru Antena 1: Ce prezentatoare și-a anunțat șefii că demisionează- Care ar fi motivul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.