sursa foto:  universul.net

Dan Barna: ‘Ceea ce a făcut Florin Roman ne aduce aminte de momentele cu Iordache și Dragnea, exact de acele momente pe care unii le credeau depășite’

Co-președintele USR PLUS Dan Barna a declarat că scandalul din Parlamentul României iscat în jurul deputatului PNL, Florin Roman, i-a adus aminte de ”momentele cu Iordache și Dragnea”, din legislatura trecută.

„Asistăm la vremuri pe care le credeam apuse în Parlamentul României. Am văzut o încercare disperată a unui membru din echipa lui Florin Cîţu de a uzurpa conducerea şedinţei. Ceea ce a făcut astăzi domnul Florin Roman ne aduce aminte de momentele cu Iordache şi Dragnea, exact de acele momente pe care unii le credeau depăşite. Lucrul acesta este inadmisibil. Din fericire, lucrurile au intrat în normal. Până la urmă Anca Dragu a putut să conducă această şedinţă comună a celor două Camere, moţiunea de cenzură a fost citită şi sperăm cu toţii ca respectarea literei Constituţiei să devină o realitate şi marţi să avem votul pe această moţiune de cenzură. (…) Şedinţa de azi ne-a amintit de vremuri pe care le credeam depăşite din istoria parlamentarismului românesc. Sper că regulile vor redeveni respectate”, a afirmat, joi, Barna după şedinţa plenului reunit.

La începutul şedinţei, Florin Roman a precizat că şedinţele plenului reunit se conduc alternativ de preşedinţii celor două Camere.

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a solicitat vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor Florin Roman să-i permită preşedintelui Senatului, Anca Dragu, să conducă şedinţa. Roman a închis şedinţa şi a plecat de la tribuna Parlamentului, la presiunea parlamentarilor USR PLUS şi AUR.

După ce Roman a anunţat că închide şedinţa, conducerea a fost preluată de preşedintele Senatului, Anca Dragu, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Florin Roman amenință cu justiția după ce a fost luat pe sus în Parlament: ‘Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale’

Parlamentarii, la un pas de bătaie în Parlament! ‘Bă, mafiotule!’/A fost nevoie de alungarea cu forța a liberalului Florin Roman

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare