sursa foto:  adevarul.ro

Dan Barna declară! ‘Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menţine pe Viorica Dăncilă în continuare la butoane’

Prezidențiabilul USR susține că liderul Pro România nu are decât o singură strategie: s-o țină cât mai mult la butoane și la furtul banului public pe Viorica Dăncilă. 

Liderul USR, Dan Barna, spune că nu este surprins de anunțul lui Victor Ponta că Pro România nu va vota pentru învestirea Guvernului Orban. „Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menţine pe Viorica Dăncilă în continuare la butoane”, afirmă Barna.

„Am văzut că domnul Ponta tocmai a declarat că doreşte să menţină în continuare Guvernul Dăncilă, nu cred că e o surpriză pentru nimeni. Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menţine pe Viorica Dăncilă în continuare la butoanele României şi la furtul banului public la care asistăm de trei ani şi jumătate şi mai ales la risipirea lui”, a declarat Dan Barna, miercuri, într-o conferinţă de presă la Arad, scrie Agerpres.
El a spus că are încredere că premierul desemnat va reuşi să îşi construiască majoritatea pentru învestirea guvernului în zilele următoare.
„Vorbim de o majoritate care va ţine guvernarea minoritară a domnului Orban, în situaţia în care aceasta va fi învestită, în incapacitate de a putea să facă reformă. Decizia domnului Ponta, de astăzi, confirmă lucrul acesta”, a completat Dan Barna.

Pro România nu va vota guvernul Orban, a declarat Victor Ponta miercuri, la ieșirea de la discuțiile cu premierul desemnat.

Vezi și

Sorina Matei o dă în vileag pe Laura Codruța Kovesi! Mesajul primit de la fosta șefă DNA

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare