sursa foto:  adevarul.ro

Dan Barna în corzi! Lovitură dură din partea DNA

Lovitură pentru Dan Barna! În urma investigației jurnaliștilor de la Rise Project, DNA s-a autosesizat și i-a deschis dosar penal prezidențiabilului.

DNA i-a deschis un nou dosar lui Dan Barna. De această dată, prezidențiabilul are dosar penal pentru fraudarea fondurilor europene.

Astfel, candidatul USR-PLUS pentru prezidențiale a ajuns să aibă două dosare penale: unul la DNA și unul la Departamentul pentru luptă antifraudă (DLAF).

„Instituția noastră desfășoară o acțiune de control cu privire la proiectul „Punți comunitare”, cod SMIS 56760, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Alba. De asemenea, Departamentul pentru lupta antifraudă efectuează verificări preliminare cu privire la proiectele „SES-am Deschide-te!”, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Alba și „Biblioteca Bunelor Practici. Concept Inovator de Dezvoltare a Mediului Rural”, al cărui beneficiar este Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRL. În conformitate cu prevederile legale, Departamentul pentru lupta antifraudă va putea oferi mai multe informații numai după finalizarea investigațiilor”, se arată într-un răspuns al Departamentului pentru lupta anti-fraudă.

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

Detalii noi! Va apărea o nouă taxă

Alertă în cazul Caracal! A fost găsită

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare