sursa foto:  jurnalul.ro

Dan Diaconescu lovit în plin! Cum a pierdut o sumă importantă de care avea nevoie ca de apă

Una caldă, alta rece pentru Dan Diaconescu! Fostul jurnalist a respirat zilele acestea aerul libertății, el primind o permisie de la penitenciar de câteva zile, timp pe care l-a petrecut alături de familie.

O veste rea, însă, l-a lovit pe neașteptate. În urmă cu mai bine de un an, Dan Diaconescu obţinuse în instanţă o victorie împotriva unei societăţi de asigurări, care avea să-i dea suma de 256.807 euro „cu titlu de despăgubiri de asigurare echivalent în lei la data plăţii efective, la cursul BNR la care se adaugă dobânda legală calculată de la data introducerii acţiunii până la data plăţii” , potrivit deciziei judecătoreşti, scrie Cancan.

Chiar dacă fostul realizator TV spera să obțină acele despăgubiri, el a aflat că banii nu vor mai ajunge la el. După o decizie a Judecătoriei Sectorului 6, banii ce trebuiau să-i revină fostului OTV-ist se vor duce în conturile unei bănci.

Dan Diaconescu avea datorii de peste 5 milioane de euro la respectiva instituţie bancară, care pusese popriri pe toate sumele, debitele şi creditele fondatorului OTV, astfel că a intervenit în procesul cu societatea de asigurări şi a câştigat respectivii bani.

Vezi și VIDEO/Scandal URIAȘ! Una dintre cele mai puternice benzinării de pe piață, acuzată că fură la pompă

Legea pensiilor va fi finalizată în aproximativ două săptămâni: De ce ar putea beneficia pensionarii

O nouă modificare a Codului Rutier aduce amenzi usturătoare: Ce trebuie să verfice șoferii înainte de a pleca la drum

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare