sursa foto:  https://www.igj.ro

Dan Vîlceanu, noul ministru de Finanțe, face precizări legate de afacerile familiei: ‘Una dintre companiile care au contractele cele mai mici’

Noul ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, a făcut o serie de precizări referitoare la afacerile pe care familia sa le are cu Statul Român.

Întrebat dacă firma nu are prea multe contracte cu statul, Dan Vîlceanu a precizat că „este una dintre companiile care au contractele cele mai mici. Mai toate companiile din zonă au contracte mai multe și mai mari.”

Mai mult, Dan Vîlceanu a precizat că a renunțat la toate firmele sale, în momentul în care a ajuns parlamentar, pentru a evita cotroverese.

Am avut două companii pe care le-am lichidat în momentul în care am intrat în Parlament, pentru a evita astfel de întrebări. Dacă vă uitați în declarația de avere, scrie că am avut acești bani tocmai din lichidarea unei companii”, a spus noul șef al Finanțelor.

Vezi și Mama lui Dan Vîlceanu, propunerea de ministru al Finanțelor, este abonată la contracte cu Statul Român! Un milion de euro, doar în 2020!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare