sursa foto:  adevarul.ro

Dana Budeanu a avut dreptate! Managerul Spitalului Colentina, Dr. Victor Cauni, a fost înlocuit cu un specialist în domeniul managementului sanitar

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a transmis printr-un comunicat de presă că Doctorul Victor Cauni nu mai este manager al Spitalului Colentina, fiind înlocuit cu specialistul în domeniul managementului sanitar, Andrei Cosmin David. Dana Budeanu a transmis în urmă cu doar două zile în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la postul de televiziune Antena3, că primarul general al capitalei Nicușor Dan vrea să îl înlocuiască pe managerul de la spitalul Colentina.

 

 

„Începând de astăzi, mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al domnului dr. Victor Cauni a încetat, conform prevederilor legale. În consecinţă, nu este vorba despre o demitere a domniei sale, ci despre un mandat de manager interimar care a ajuns la final. În funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina, cu un mandat de 6 luni, a fost numit începând de astăzi domnul Andrei Cosmin David, specialist recunoscut în domeniul managementului sanitar”, a precizat ASSMB, pentru AGERPRES.

Până la momentul numirii, Andrei Cosmin David a ocupat funcţia de director general în cadrul Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătătate (ANMCS), instituţie în care şi-a desfăşurat activitatea timp de peste un deceniu. De-a lungul acestei perioade, a ocupat mai multe poziţii de conducere în cadrul ANMCS, inclusiv cea de preşedinte al instituţiei, menţionează sursa citată.

„Primăria Municipiului Bucureşti, care prin ASSMB administrează 19 unităţi sanitare din Capitală, are în intenţie să pregătească şi să organizeze în viitor concursuri pentru conducerile tuturor acestor unităţi”, se mai arată în comunicatul ASSMB, transmite AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare