sursa foto:  cetateanul.net

Daniel Băluță vrea să schimbe fața Sectorului 4: ‘Vom investi în sănătate, în educație, în domeniul siguranței publice și în crearea de locuri de muncă bine plătite’

Primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă, a anunțat, joi, pe pagina sa de Facebook, că ”Proiectul bugetului pentru anul 2021 este deja gata, afișat pe site-ul primăriei și intrat în procedura de consultare publică”.

”Proiectul bugetului pentru anul 2021 este deja gata, afișat pe site-ul primăriei și intrat în procedura de consultare publică.
Avem, ca și în anii anteriori, un buget echilibrat și realist, orientat către investiții care vor aduce dezvoltare și prosperitate pentru noi toți cei care muncim, iubim și trăim în sectorul 4.
Vom investi așadar în sănătate, în educație, în domeniul siguranței publice și nu în ultimul rând, în crearea de locuri de muncă bine plătite.
Fructificăm la maximum șansele oferite de banii europeni și finalizăm stația de metrou de pe șos. Berceni, spitalul de pe șos. Olteniței, Unitatea de Primiri-Urgențe de la Bagdasar-Arseni, stația de pompieri de pe strada Perșani și cel mai mare liceu din București de la fostul colegiu Miron Nicolescu.
De asemenea, modernizăm școlile și grădinițele pentru a le autoriza ISU, achităm bursele școlare, terminăm sala de sport de liceul Traian Vuia, finalizăm grădinița de la școala nr. 190 și începem lucrările la parcurile România Parc și Tudor Arghezi.
În plus, mergem mai departe și cu proiectele de infrastructură mare, pentru a atrage și mai mulți investitori.
Pe scurt, continuăm procesul de transformare a sectorului 4 în capitala Bucureștiului.
Proiectul de buget poate fi consultat urmând adresa de mai jos: https://ps4.ro/…/Proiect-de-Buget-2021-Referat-Aprobare…
De asemenea, nu uitați că joi, 15 Aprilie, la Colegiul de Arte Dinu Lipatti va avea loc dezbaterea publică premergătoare aprobării bugetului în Consiliul Local. Detalii pot fi obținute accesând pagina de internet a Primăriei Sectorului 4, la secțiunea „Anunțuri” , a scris Daniel Băluță pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare