sursa foto:  radiocluj.ro

De mâine, 1 februarie, românii nu vor mai sta la cozi pentru acest document! Modificarea a fost anunțată de ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja

Începând de miercuri, 1 februarie 2023, românii nu vor mai sta la cozi pentru a obține cazierul judiciar. Acesta va putea fi eliberat on-line, a informat, marți, ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.

Cazierul judiciar va fi eliberat on-line începând de la 1 februarie, a spus Burduja.

„Nu vor mai trebui să se ducă pentru înmatricularea unui autovehicul la 3-4 instituții, se vor duce într-un singur loc și își vor rezolva problema sau chiar își vor rezolva problema de acasă, așa cum se întâmplă acum cu aplicația mobilă ghiseul.ro, unde pot să își plătească în câteva click-uri taxele și impozitele locale, obligațiile la ANAF, amenzi, taxe de înscriere la diverse universități. Și așa cum se va întâmpla începând de mâine cu celebrul cazier judiciar. Va fi disponibil on-line”, a punctat ministrul Digitalizării.

Burduja a precizat că documentul nu se va elibera direct din ghiseul.ro. Din ghiseul.ro se va merge în hub-ul de servicii al Ministerului de Interne, de unde va putea fi eliberat.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare