sursa foto:  psnews.ro

Decizie fără precedent! Un important fost om din PSD revine în partid! Adrian Năstase îi este alături

Fostul lider al PSD Adrian Năstase a anunțat, marți, că alături de fostul senator PSD Octav Cozmâncă și de alți actuali și foști lideri ai partidului va constitui „Grupul de sprijin pentru actualul PSD”, „ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare”.

Octav Cozmâncă a fost ani buni unul dintre cei mai importanți oameni din PSD și unul dintre cei mai buni organizatori din istoria acestui partid. Trecut de o vreme pe linie moartă, acesta revine acum în forță și vorbește despre inițiativa pe care o pune la cale cu Adrian Năstase.

El a spus că iniţiativa sa de a forma, alături de Adrian Năstase, un grup de sprijin pentru PSD, este o obligaţie morală pe care o are faţă de respectiva formaţiune politică.

„Năstase şi cu mine am iniţiat acest grup de sprijin. Evident, dacă va fi cazul şi dacă va dori cineva să fie sprijinit. Deocamdată, vrem să ne oferim să îi sprijinim. Dacă vor bine, dacă nu…fiecare îşi duce crucea. Este nevoie, în primul rând, de oameni, pentru că oamenii sunt cei mai importanţi, oameni competenţi, oameni profesionişti, care au avut funcţii şi care nu vor nimic acum, nu vor să se agaţe de scaune, de funcţii, de avantaje, nu vor decât să ajute, nu vor bani, nu vor nimic. Noi ne-am oferit pentru că avem o obligaţie morală faţă de partidul acesta, pentru că atâţia ani de zile a fost condus de noi şi care nu a avut niciodată asemenea insuccese”, a afirmat Cozmâncă, citat de Capital

Fostul lider social-democrat susţine că eşecul de la europarlamentare nu trebuie pus doar pe seama lui Liviu Dragnea, ci a întregii conduceri a PSD.

„Acum aruncă unii pe alţii vina…PSD-ul lui Dragnea. Adică voi ce-aţi făcut, bă? Nu aţi fost în Biroul Permanent Naţional? Nu aţi fost în Comitetul Executiv? Aţi votat unanimităţi tot timpul şi acum daţi din gură, ca să vă salvaţi pielea. Nu se poate aşa ceva! Asta nu e atitudine de om politic adevărat”, a adăugat Octav Cozmâncă.

Acesta a precizat că joi ar urma să aibă, alături de Adrian Năstase, o discuţie cu conducerea centrală a PSD.

Citește și:

Mare atenție, șoferi! Riscați amenzi uriațe dacă faceți acest lucru la volan

SURSE Mutare făcută de USR-PLUS pentru prezidențiale! Răspunsul la o întrebare-cheie

EXCLUSIV Cât ar putea sta, de fapt, Liviu Dragnea la pușcărie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare