sursa foto:  romaniatv.net

Decizie finală în procesul dintre Loredana Groza și Gabi Luncă: Cine a avut câștig de cauză

Lupta dintre artista Loredana Groza și Gabi Luncă s-a sfârșit. Judecătorii au închis un proces care dura de mai bine de patru ani,  timp în care au avut nu mai puţin de 36 de înfăţişări în faţa instanţei.

Procesul a fost intentat de Gabi Luncă în 2013, scrie cancan.ro. Artista era nemulţumită că Loredana Groza a interpretat mai multe piese care-i aparţineau, fără a avea acordul ei. Magistraţii au dat decizia definitivă în proces şi au hotărât că nicio artistă nu are vreun ban de plătit.

În primă instanţă, tocmai Gabi Luncă pierduse procesul, iar judecătorii hotărâseră că este bună de plată şi trebuie să-i dea 12.000 de euro Loredanei. A făcut însă apel.

„I-am spus, cu ce drept ai cântat piesa mea?”…a spus, n-am ştiut că e a dumneavoastră, ba să ştii că e a mea…dacă am văzut că n-am parte de niciun la mulţi ani, niciun buchet de flori, să fie sănătoasă, acuma…ce va fi legea”, spunea Gabi Luncă.

Acum, însă, magistrații au hotărât ca niciuna să nu îi plătească vreun ban celeilalte.

Vezi și RCS&RDS face un anunț important: Ce se va întâmpla cu GIGANTUL, după revoluția fiscală

Un GIGANT ROMÂNESC ar putea RENAȘTE! E ultimul mare producător din domeniul său

Numire importantă a premierului Tudose! Salariul impresionant pe care îl va primi un pensionar MAI – unde a fost „uns” acesta

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare