sursa foto:  gov.ro

Denise Rifai exultă după numirea lui Florin Cîțu în funcția de premier: ‘Un prim-ministru tânăr, sigur pe el și pregătit’

Jurnalista Denise Rifai precizează pe pagina sa de Facebook, că premierul Florin Cîțu are mare nevoie, de mult sprijin politic pentru a-și putea așeza strategia de guvernare.

”Nu m-am exprimat public până acum despre învestirea acestui nou cabinet, însa o fac acum, cu mare satisfacție și bucurie!
Avem, Doamne Ajută, un prim-ministru tânăr, sigur pe el, pregătit, un tip citit, care se vede clar că întelege ce vorbește, care se exprimă liber și degajat, și în care am toată încrederea că va face tot ce poate să conducă aceasta țară, cât poate de bine!
Are nevoie, desigur, de mult sprijin politic pentru a-și putea așeza strategia de guvernare! Aici vine însa și partea delicată, căci am văzut ce conflicte există la nivelul partidelor aflate în arcul guvernamental și cu precadere, în cadrul PNL, așa că la capitolul sprijin politic lucrurile vor fi întotdeauna anevoioase.
Însa, actualul premier are exact profilul de politician de care ar fi nevoie pentru a reseta clasa politică românească!
Să dea Dumnezeu să apară câți mai multi astfel de politicieni, câci suntem în maaare deficit!
Ps. Siiiii, abia aștept să-l vedem pe #FlorinCitu răspunzând celor #40deintrebari!
Până atunci, îi țin pumnii și îmi doresc să aibă un mandat solid și cu realizări pentru noi!”, a scris Denise Rifai pe Facebook
🍀💋👑❤️📺
Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare