sursa foto:  antena3.ro

Detalii inedite despre fosta soție a polițistului pedofil: Unde lucrează și ce salariu primește lunar

Cazul polițistului pedofil a ajuns la urechile fostei sale soții. Eugen Stan a agresat, vineri, doi copii intr-un lift dintr-un bloc din Drumul Taberei si a fost retinut de-abia luni, dupa ce colegii sai de la Politie Rutiera l-au recunoscut in imagini. 

Fosta sa soție, care i-a dăruit și o fiică, a fost foarte șocată de ce a făcut bărbatul.

“Eu sunt divorţată de el de trei ani de zile. Am divorţat de comun acord. Nu am mai luat legătura cu dânsul de atunci, şi-a găsit pe cineva, a fost alegerea lui. Eu sunt cu fetiţa, nu s-a întâmplat nimic cu ea. Am văzut la televizor. Am fost şocată. Şi eu şi fetiţa. Suntem şocaţi cu toţii. Îmi este foarte ruşine, vă daţi seama”, a marturisit fosta sotie a lui Eugen Stan, potrivit wowbiz.ro.

 Din declaratia de avere depusa de Eugen Stan in 2015, valabila pentru anul 2014, cand inca mai era sotul Mihaelei Stan, acesta a completat ca partenera sa de viata este “agent curatenie”, adica femeie de serviciu, salariul sau lunar fiind de 1.000 de lei. In schimb, Stan a incasat ca politist, tot in acea perioada, 4.300 de lei pe luna, de peste 4 ori mai mult decat sotia sa.
Vezi și Complet neașteptat! Cine sunt parlamentarii care fac gălăgie la televizor, dar sunt MUȚI în Parlament!

EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

Lovitură pentru sute de oameni! Ce importantă fabrică se ÎNCHIDE, după EȘUAREA negocierilor pentru preluarea acesteia

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.